Saturday, October 23, 2010

25 things about me...

koi telah di tag oleh kak diana untuk bende ni

"Once you've been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person that tagged you. If I tagged you, it's because I want to know more about you."

jadiknya koi dengan bersungguh-sungguh mengarang 25 perkara berkaitan dgn koi..takat 25 eleh...sikit..yg peningnya nak tag balik 25 orang tu...adoyaii...

okeh..jom..

1. umur koi 29 tahun

2. berasal dari Negeri Pahang Darul Makmur

3. sekarang menetap kat Taman Universiti Skudai

4. koi ade 2 orang anak lelaki

5. koi kawen tahun 2005

6. laki koi orang Jawa segamat

7. Kerja dengan kontraktor, jaga site dalam UTM

8. koi paling tak suka subjek matematik…tak kiralah walaupun namanyer statistic ke, kaedah berangka ke, kalkulus ke,trigonometri ker….

9. koi suka kucing, tp laki koi tak suka…so, takboleh la bela kucing

10. rumoh koi ade ikan kaloi 2 ekor…besorrr..

11. koi suke main badminton tp dah lama tak dapat main…tunggu anok besor sikit…

12. koi tak suke tingok cerita perang2 tp koi suke cite bukit kepong…sedihhh…

13. koi takut tingok cite hantu…tapi koi gelak tingok hantu dalam puaka niyang rapik..hantu gigi jongang…

14. koi suka tengok cite hindi..kalau ade rani mukherjee…

15. ringing tone henpon koi pakai lagu Britney spears

16. koi pakai henpon sony erikson line maxis

17. syarikat bagi henpon nokia, tp line Digi…masuk lam opis terus takde line..haa..yang tu pakai ringtone I want nobody nobody but yuuuu…

18. koi suka makan burger, tapi tak dapat makan hari2 la…

19. koi tak makan bawang…tapi kalau dah blender takpe..

20. koi tak suka pergi berbelanje kat Giant..bodo..takleh scan takleh beli, harga salah takleh beli..harga display lain..harga scan lain…

21. anak koi pakai lampin huggies

22. masa belum kawin berat koi 48kg, skarang 66kg…takpe..boroisiti is a sign of prosperity

23. kaset pertama yang koi beli ialah kaset In team – Impian Kasih…

24. koi tak suka dengor radio time bawak kereta, sbb koi suka menyanyi sendiri…hahaha

25. nasik lemak tak buat koi mengantuk sbb lepas makan apapun koi otomatik mengantuk


sbb nak tag sampai 25 org ni koi tak mampu...koi mintak diskaun la...koi nak tag 5 orang jek...aje boleh gamoknyer??yg koi nak tag adalah...

  • kak yan
  • puan rina
  • cyl
  • xiao
  • hazilda
  • leezack
  • sunsweet
  • anis
  • akma
  • cik gold
eh lebih 5 pulak...oklah tu...daripada takde...


6 comments:

Solihin Zubir said... [Reply]

wahh.. suka nyanyi eh? mesti sedap suara puan koi nie.. :D

diana said... [Reply]

akak pun suke kucing..
laki bini suke kucing..
tapi maisara pulak takaut..
huhu..

nadzirah aqilah said... [Reply]

eh.. no 8 ngan 24 tu sama la kita..
oo.. kak koi kat utm yea.. baru anis tau nie..
anis pun dah buat juga.. akak tinguk ek.. hhehe.. kita pun baru perasan nie akak tag kita.. hehehe

e.l.i.z.@ said... [Reply]

koi koi...koi tu bahasa pahang ek?

dianafisa81 said... [Reply]

koi tu bahasa orng temerloh...

HaNya Aku.. said... [Reply]

saya di tag untuk wat karangan pasal diri sendiri eh heheheh..pening jugak nak karang cite nih huhuhu

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??