Thursday, October 28, 2010

aidil tuntut anak

Adoi…apa ni?? Dah sampai tuntut tuntut anak pulak…jangan la sampai bercerai berai…sian kat anak anak…pulak tu katanyer si Rita dah mengandung lagi…hmm…tengok murah rezeki…

Masa nak kawen bukan main jauh lagi dibawaknyer…alih alih dah dilanda gelora..harap harap mereka berjaya dikaunselingkan demi anak yang sedang yang membesar. Kalau bercerai berai kerana suami atau isteri curang tu lain cerita…ni berpisah kerana fitnah.., kerana campurtangan keluarga..aduhai kesiannyaaa....semoga Allah jauhkan aku dari perkara2 ini...

Dah tu pulaknyer si isteri kata tak tahu menahu yang si suami dah pergi mohon sulh ke pejabat kadi sebab dia rasa semuanya baik baik ajer...agaknye kawen keluarga tak restu memang susah sikit kot...yang si suami pulak..kalau rasa2 mak bapak tak restu...baik jangan kawen kalau rasa tak mampu nak bahagiakan hati isteri dan orang tua. Jangan dah separuh jalan...dah beranak pinak baru nampak susahnya nak mengimbangi antara orang tua dan isteri...kena ingat...isteri tu amanah Allah...walaupun anak lelaki kena dengar cakap mak sampai mati, tapi menjaga kebajikan isteri tu amanah daripada Allah. Moga-moga Allah tunjukkan hidayah kepada sesiapa sahaja yang menjadi punca bergegarnya masjid mereka...

sweet kan gambar ni...nampak kebahagiaan terpancar kat wajah rita rudaini...suami pon sporting je join aktiviti selebriti...ok gambar ni koi copy paste dari abby abadi lurvly fanpage facebook kak abby...koi mmg suka lepak kat situ tengok gambar2 behind d scene yang kak abby uploadkan....sape minat abby abadi cam aku..jom join facebook fanpage abby abadi...


2 comments:

diana said... [Reply]

betul kot orang kata kawen dengan lelaki yang lebih muda,
tak boleh kekal lama//

dianafisa81 said... [Reply]

kak diana>safi rania kan adee

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??