Thursday, November 4, 2010

GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM

Koi telah ditag oleh kak Diana untuk GA melRomeo rupenyer..GA yang semalam koi buat tu, GA novel tu kak Diana tak tag koi pon…koi ajer yang peghasan…

Jom kite yang pakai domain free ni ramai ramai sertai GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM


Koi memang teringin bebenor nak memiliki domain sendiri….tapi bila tengok tutorial otai2 blogger ni macam banyak bebenor mende nak plugin lah..install lah..FTPlahh…huhu…dah la koi ni rabun IT…ditambah pulak penyakit M tu…

Mari kite sebar2 kan GA ni kepada kekawan blogger yang lain..manalah tahu kalau kalau tuah menyebelahi kite…tu maknanye doa mak bapak koi makbul…sebab dulu-dulu bila buat salah..mak koi akan jerit “bertuah punye budak!!”



Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS

1.Rina - http://jaijina.blogspot.com/

2.Anis - http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/

3.hezrina - http://hezrina1983.blogspot.com/

4.chie - http://nakamichie.blogspot.com/

5.xiao - http://chiqu3chill.blogspot.com/

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG


Bagaimana nak menyertai GA melromeo dan mendapat Domain pecuma?? Senang sangat takyah tepek bener..sidebar…bloglist pon takyah…pendek kata memang senanglah…syarat dan peraturan ada kat bawahhh..

Syarat & Peraturan

1. Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Domain From MelRomeo.Com“

2. COPY Ayat berwarna Merah diatas dan PASTE di blog anda. (PASTIKAN LINKBACK KE ENTRY “GiveAway Domain From MelRomeo.Com“)

3. Tag 5 Orang Kawan Bloggers

4. Comment Entry “GiveAway Domain From MelRomeo.Com“ berserta LINK Entry anda dan

Siap!


Easy Huh? Pemenang akan dikira menggunakan Random.ORG! Mungkin Anda Bertuah ? Siapa tahu ??
Tarikh Tutup 30 November 2010!* GoodLuck And Enjoy Bloggers!
senang yaamat bukann??

9 comments:

  1. kak,mcmner cara nk tag org tuh?
    hehe tk bpe reti sgt it nie

    ReplyDelete
  2. thanks kak tag anis.. nanti anis buat ek.. hehehe

    ReplyDelete
  3. tag org tu...kite tulis je nama blogger yang kite nak dia join contest tu dalam entri kite..tp pastu kena bgtau la org tu...

    ReplyDelete
  4. oooo okey nie ngah wat

    ReplyDelete
  5. ok dah join.thankx tag nurul k..

    ReplyDelete
  6. akak tak muleh join dh GA ni huhuu

    ReplyDelete
  7. teringin gak nk pakai domain sindri ni.. huhu..

    ReplyDelete
  8. Yan- akak kan dah ada..
    Sz-dpt cek nuff bolehla beli domain sendiri nanti

    ReplyDelete
  9. kak koi! thanks tag.. anis br berkesempatan jin rini.. hikhik

    http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/2010/11/giveaway-domain-from-melromeocom.html

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat