Thursday, November 4, 2010

GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM

Koi telah ditag oleh kak Diana untuk GA melRomeo rupenyer..GA yang semalam koi buat tu, GA novel tu kak Diana tak tag koi pon…koi ajer yang peghasan…

Jom kite yang pakai domain free ni ramai ramai sertai GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM


Koi memang teringin bebenor nak memiliki domain sendiri….tapi bila tengok tutorial otai2 blogger ni macam banyak bebenor mende nak plugin lah..install lah..FTPlahh…huhu…dah la koi ni rabun IT…ditambah pulak penyakit M tu…

Mari kite sebar2 kan GA ni kepada kekawan blogger yang lain..manalah tahu kalau kalau tuah menyebelahi kite…tu maknanye doa mak bapak koi makbul…sebab dulu-dulu bila buat salah..mak koi akan jerit “bertuah punye budak!!”



Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS

1.Rina - http://jaijina.blogspot.com/

2.Anis - http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/

3.hezrina - http://hezrina1983.blogspot.com/

4.chie - http://nakamichie.blogspot.com/

5.xiao - http://chiqu3chill.blogspot.com/

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG


Bagaimana nak menyertai GA melromeo dan mendapat Domain pecuma?? Senang sangat takyah tepek bener..sidebar…bloglist pon takyah…pendek kata memang senanglah…syarat dan peraturan ada kat bawahhh..

Syarat & Peraturan

1. Create 1 Entry bertajuk “GiveAway Domain From MelRomeo.Com“

2. COPY Ayat berwarna Merah diatas dan PASTE di blog anda. (PASTIKAN LINKBACK KE ENTRY “GiveAway Domain From MelRomeo.Com“)

3. Tag 5 Orang Kawan Bloggers

4. Comment Entry “GiveAway Domain From MelRomeo.Com“ berserta LINK Entry anda dan

Siap!


Easy Huh? Pemenang akan dikira menggunakan Random.ORG! Mungkin Anda Bertuah ? Siapa tahu ??
Tarikh Tutup 30 November 2010!* GoodLuck And Enjoy Bloggers!
senang yaamat bukann??

9 comments:

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

kak,mcmner cara nk tag org tuh?
hehe tk bpe reti sgt it nie

nadzirah aqilah said... [Reply]

thanks kak tag anis.. nanti anis buat ek.. hehehe

Nafisa81 said... [Reply]

tag org tu...kite tulis je nama blogger yang kite nak dia join contest tu dalam entri kite..tp pastu kena bgtau la org tu...

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

oooo okey nie ngah wat

wan nurul hezrina abd halim said... [Reply]

ok dah join.thankx tag nurul k..

Yan said... [Reply]

akak tak muleh join dh GA ni huhuu

Solihin Zubir said... [Reply]

teringin gak nk pakai domain sindri ni.. huhu..

Nafisa81 said... [Reply]

Yan- akak kan dah ada..
Sz-dpt cek nuff bolehla beli domain sendiri nanti

nadzirah aqilah said... [Reply]

kak koi! thanks tag.. anis br berkesempatan jin rini.. hikhik

http://nadzirah-aqilah.blogspot.com/2010/11/giveaway-domain-from-melromeocom.html

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??