Wednesday, November 3, 2010

tak terhingin koi..

Rodong koi kat facebook tag koi untuk gambar kelas masa form 4 & form 5...koi jengah...dorang engah sibuk mengimbas memori zaman sekolah dulu...tapi koi sorang jer yang tak mencelah walaupun telah ditag...koi tgk aje...

Kenapa tak koi tak join??padahal kalau masa kat asrama sekolah dulu..mulut koi ni...kalau sembang kat dorm A..sampai dorm D pon boleh dengar..dari hujung bangunan ke hujung banguanan boleh dengar suara koi....malas koi nak join sembang kat situ..sbb dia tag sekali dengan budak lelaki kelas koi...budak laki-laki kelas koi jahatnyer...ya ampunnnn....sampai skarang koi dah beranak pinak pon..koi takkan maafkan segala perbuatan jahatnyer kat kaum hawa yang ade berapa kerat je dalam kelas tu...

Dorang pernah simbah minyak masak kat kerusi budak pompuan...pernah sorok kalkulator koi masa nak exam add maths..pernah cunteng2 buku tulis koi....pernah panggil koi orang minyak...pendek kata memang jahat giler lah..tapi koi tak penah melawan pon...koi diamkan ajer...sampai satu ketika koi report kat cikgu disiplin merangkap cikgu BM kelas koi...habis satu masa subjek BM cikgu dok bebel problem budak laki vs budak pompuan kat kelas koi..tapi takde jalan penyelesaian...

Masa abih sekolah kan ade dapat majalah sekolah...koi tengok majalah sekolah koi...gambar kelas tu sungguh menyanyat hati...koi buang jer majalah sekolah koi tu...hati koi betul betul sakit tengok gambar kelas yang dah diedit edit tu...koi dah tak ingat suasana gambar tu tapi koi mmg sakit jiwa dengan gambar kelas tu...memang menjatuhkan air muka koi...

Skang dalam suasana dah dewasa...ade la beberapa orang budak laki dalam kelas koi tiba2 je nak add add koi kat fesbuk dia...oh tidakkkk.....boleh pergi mam! Koi belum ilang ingatan lagi...

4 comments:

Yan said... [Reply]

huihh dahsyat jugak eh derang...

takde sorangpun mintak maaf ke?

budak lelaki kelas akak dulu ade gak yg 'nakal'... tp takler dengki orang sangat.. plg kuatpun ade sorang tu tampal keratan kartun kat meja akak.. kartun tu cam sindiran pada kami.. sebab dia clash ngan member akak.. dia bengang dia letak kat akak.. tah pape tah..

Nafisa81 said... [Reply]

Takde maaf buat penjahat2 itu

Mila@Rimbun said... [Reply]

lamanya tak dengor cakap pahang koi niii. kat rumah saya kat temerloh dah jarang2 guna koi nii :-)

Nafisa81 said... [Reply]

mila>memangnyer...kalo kat luar pun..time nyembang koi tak guna aok-koi ni...saje tulih gini kat blog..at least orang luor tahu kat pahang ade loghat sebenornye

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??