Sunday, November 28, 2010

video klip cikgu shida...

sape belum tengok video klip cikgu shida?? belum?? takpe...kalau belum tak jadi hal...cuma kalau dah tengok senangla sikit koi nak bercerita pasal cikgu shida ni...

masa mula2 dulu rasa kesian yang amat sangat sebab koi fikirkan videoklip stacy yang dia miming kan itu adalah koleksi peribadi yang dicuri dari laptop cikgu Shida...rupenye dia upload sendiri daa...bukan hanya satu..malahan banyak giler...

kalau rasa ingin nak tengok pergi jer kat youtube, taip jer cikgu shida atau teacher shida...beratur videoklip cikgu shida menunggu...

sembang2 dengan member lelaki kat tempat kerja...dia tengah bukak youtube...so koi pon tanya lah

"ko dah tengok video klip cikgu shida?...best gak layan"

"cikgu pon buat video klip lucah ker?

"apahall!takde lain yg ko ingat...yang lucahhhh ajer yang kau ingat."

memang lelaki pikiran nyer akan pergi ke warna kuning atau biru sahaja agaknya kalau bagi ayat tak habis.

okeh..back to cikgu shida...kreatif sebenarnye kepala otak cikgu shida ni...profesion cikgu ni selalunyer kan dikaitkan dengan etika2 bersopan..buat tu tak boleh..macam ni tak bolehh...alih alih ade pulak sorang cikgu yang selamber giler...tu kalau bukan cikgu tu..mau masuk raja lawak tu...


koi kira ramai jugak yang tak kuasa nak pergi mencari ke youtube...so koi amik dari youtube...link kan kat blog koi ni...dan koi dah tengaok hampir semua video klip cikgu shida...dan yang paling best koi rasa adalah miming kalau berpacaran by ana raffali and suhaimi meor hassan...so enjoy the video

.

p/s: kalau tak suka..jangan kutuk...tak baik...

7 comments:

CouLeur de Chiqu3 said... [Reply]

erkkkk...pendapat saya kan akak..dia nmpak cam desperate je..ni pandagn saya je yer..xde kaitan ngn pendapat org laien..hehhe

az rina a.k.a jaijina said... [Reply]

memula tgok, eh cam tak seswai aje..tp lame² rasa oklah, sbb ramai gak penyokong teacher shida ni..teacher kretip..

Mata Hati said... [Reply]

dia ada masalah tu selepas putus tunang. tekanan perasaan..sbb tu jadi mcm tu

diana said... [Reply]

macam2 la korang kan bagi komen..putus tunang la hape..
jangan bagi macam2 andaian..
jadi fitnah buat doasa je..
sebab dia cikgu je korang pun hentam la kununnye nampk jijik..
cuba kalau dia tu
gadis indon,rozita che wan,
mesti korang kata ..
"alah kiutnye...."

Hisyam Muhibah said... [Reply]

manusia dan kreativiti
tak boleh dipisahkan

Nafisa81 said... [Reply]

sokong kak diana..hanya kerana dia seorang cikgu..walaupun kreatif..tetap tak betul di pandangan mata..

Nafisa81 said... [Reply]

owh..cikgu shida dah copyright kan semua video klip dia kat youtube,..bagus cikgu shida..!

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??