Saturday, December 11, 2010

"eqbalzack 2010 Giveaway Contest"

sedang sedang koi berblogwalking hari ni..koi tenampak satu giveaway anjuran En.Eqbalzack yang koi rasakan amat menarik hati koi untuk menyertai GA ini tanpa ditag mahupun dipelawa oleh sesiapa...



macam biasa tiap GA ade peraturan2 yang mesti dipatuhi..kalau tak nanti..disqualified pulok...

dengan ini berbesar hatilah kiranya kak yan menjoinkan diri dalam GA ini kerana hadiahnyeeerrr...jeng..jeng..jengg...



kalender upin dan ipin...kalau suruh beli mmg tak beli..tapi kalau dapat free...hahaha...memang suka ati..

12 comments:

  1. simple entry...abg eq suka...hehe
    insyaAllah, ada rezeki boleh dapat kalender tu..
    selamat berhujung minggu nafisa...

    ~abg eq~

    ReplyDelete
  2. good luck!! menang share hadiah ye..

    ReplyDelete
  3. Cara nak bagi keluar gambar camni kut. Try ya...kalau tak boleh ara ni, saya tak tau lagi camner...

    Mula2 pegi ke dashboard, pass tu klik kat Edit User Profile. Kat Photograph tu awak muat naik gambar.

    ReplyDelete
  4. yong baru je buat GA ari tu..

    next time la pulak wat GA baru

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat