Saturday, December 11, 2010

"eqbalzack 2010 Giveaway Contest"

sedang sedang koi berblogwalking hari ni..koi tenampak satu giveaway anjuran En.Eqbalzack yang koi rasakan amat menarik hati koi untuk menyertai GA ini tanpa ditag mahupun dipelawa oleh sesiapa...



macam biasa tiap GA ade peraturan2 yang mesti dipatuhi..kalau tak nanti..disqualified pulok...

dengan ini berbesar hatilah kiranya kak yan menjoinkan diri dalam GA ini kerana hadiahnyeeerrr...jeng..jeng..jengg...



kalender upin dan ipin...kalau suruh beli mmg tak beli..tapi kalau dapat free...hahaha...memang suka ati..

12 comments:

eqbalzack said... [Reply]

simple entry...abg eq suka...hehe
insyaAllah, ada rezeki boleh dapat kalender tu..
selamat berhujung minggu nafisa...

~abg eq~

Atika Natasha said... [Reply]

eh bleh j0in lg ke c0ntest ni?=)

diana said... [Reply]

semoga menang ye..

Cik Tom said... [Reply]

good luck!! menang share hadiah ye..

Nur Azila Ismail said... [Reply]

saya pun join . good luck ya :)

Cik SHiNJU said... [Reply]

Gud luck rodong.. :)

yastro said... [Reply]

Semoga berjaya...

diana said... [Reply]

semoga berjaya..
:)

Cempakamelati said... [Reply]

Cara nak bagi keluar gambar camni kut. Try ya...kalau tak boleh ara ni, saya tak tau lagi camner...

Mula2 pegi ke dashboard, pass tu klik kat Edit User Profile. Kat Photograph tu awak muat naik gambar.

darkbatman said... [Reply]

gudluck yer.hehee

alinac lover said... [Reply]

yong baru je buat GA ari tu..

next time la pulak wat GA baru

Cik Su said... [Reply]

gud luck yer

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??