Tuesday, December 28, 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

Brother eqbalzack buat GA lagi dan koi pun join buat kali kedua GA anjuran beliau.
Tajuk GA beliau kali ini adalah “SERBA SATU”...wah! tajuk macam hantaran kawin pulak.. ni sapa sapa yang menikah 1 Jan 2011 ni dapatlah tarikh cun. 1.1.11...pastu letak pulakkan hantaran RM11,111.11 serba satu...betul betul serba satu.

moh join kalau nak join..klik banner kat bawah ni...nnt terus link ke blog Brother Eqbalzack


Kenapa tajuk GA nyer SERBA SATU...gamaknya sebab banyak bebenor angka 1 dalam GA ni...antaranya hadiah utama ada 1 je dan ia bernilai RM111.11. apakah yang bernilai RM111.11 itu..? ianya adalah Table Lamp @ lampu meja IKEA cam gambar bawah ni..cantik takk??cantikkaannn....
Tarikh tutup GA ni adalah 1.1.11 jam 1.11 pagi manakala pengumuman bagi pemenang GA ni pada 1.1.11 jugak tapi jam 11.11 pagi. Kena tag 1 orang sahaja kawan lain untuk join GA ni dan semestinya koi nak tag Ekin yang selalu tag koi untuk GA dan kontest.

Hidup koi jarang sekali berkaitan dengan nombor 1...hahaha...nampak sangat koi bukanlah pelajar pintar sebab tak pernah dapat nombor 1. seingat koi angka 1 yang pernah kukejar kejar satu masa dahulu adalah Gred 1 dalam SPM..alhamdulillah..merasa gak koi angka 1 itu.

oh ye! koi juga menyokong gagasan satu Malaysia...layannn...
Lirik Lagu Satu Malaysia (Lagu Tema Rasmi 1Malaysia)

Berdiri teguh di bumi
Nyata pupuk semangat satu Malaysia
Sepakat rakyat didahulukan
Pencapaian diutamakan

Perpaduan mendapat rahmat
Toleransi kaum amalan bersama
Kejayaan kita bangunkan
Satu Malaysia

Dalam capai satu tujuan
Tanggungjawab kita semua
Jadi teras bangsa mulia
Kita bina Satu Malaysia

Korus:
Satu Malaysia jadi pegangan
Rukun negara teras panduan
Satu Malaysia benteng negara
Rakyat Malaysia taat setia

Ulang Korus (4x)

Satu Malaysia untuk semua

--------------------------------------------

Pencipta lagu: Nik Nizam, Errie Naham
Lirik: Lokman Ghani
Penyanyi: Roy

6 comments:

nadzirah aqilah said... [Reply]

saya suka nombor satu tau tapi biasalah kita sama, nombor satu tak pernah suka kat saya.. hehehe...

plg teruja bila sya dpt tengok jam menunjukkan 11:11.. sebab tu sya suka pakai jam digital.. hahaha

Cik SHiNJU said... [Reply]

Salam...

Rajin aok join GA yak..
Moga bertuah la hendaknyer.. :)

εïз mummyHaza εïз said... [Reply]

good luck u2... ^__^

DiaUmaiNiNaz said... [Reply]

cayalah Koi, hope u dapat lg yang 1 ni...all the best..

cuppylicious myra's said... [Reply]

gud luck too.

eelobor said... [Reply]

selamat berjaya...

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??