Tuesday, January 11, 2011

1st GA dari duniakuelken.

puan aju telah tag koi untuk contest ini..maka utk tidak menghampakan bekas dormmate koi masa form 5 dulu..koi pun buat entri ini khas untuk puan aju koi ni...hahaha...bukanlah..koi buat contest sbb koi takde idea nak update isi perut blog koi ni..tadi masa tengah sibuk masak kat dapur tadi macam macam benda rasanya koi nak tulis..bila dah depan laptop..hilang pulak semua benda yang telah koi bayangkan...

GA ni dianjurkan oleh duniakuelken...dan semestinya ini adalah blog pengedar elken...sape sape pakai produk elken boleh dapatkan melalui online di duniakuelken yer...(klik banner untuk join sama)


oh yer..Syarat2 penyertaannya mudah yaamat...


1. Jadi follower blog [duniakuelken.blogspot.com].-->DAH FOLLOW

2. Buat n3 ringkas berkenaan GA nih dgn tajuk - 1st GA dari duniakuelken.-->DAH BUAT

3. Letakkan header di atas dalam n3 dan di sidebar blog masing2, link terus ke n3 ini.--DAH LETAK

4. Tag 2 orang tentang GA nih.-->HANY & NADZIRAH AQILAH

5. Siap sume jangan lupe tinggalkan link kat comment.-->AKAN DITINGGALKAN AFTER PUBLISH

Senang je kan?-->MEMANG SENANG PUN...

Tarikh tutup adalah pada: 4th Februari 2011 pada jam 0000malam.

8 comments:

mohammad said... [Reply]

salam ziarah

ajumohit said... [Reply]

hehe gud luck awokk...

nadzirah aqilah said... [Reply]

hehehe.. thanks kak! nasib baik expired date ada tempoh lagi.. nanti anis join.. hehehe

Cempakamelati said... [Reply]

Semoga awak menang

diana said... [Reply]

rajin la koi ni join kontest sekarang ye..
ada yang mengena dh ke??/
selamat berjaya ye,..

akmafaizal said... [Reply]

Good luck yer..

Nafisa81 said... [Reply]

thanks semua...belum ada yg kena la kak diana...

Ibu Ilyanie(s) said... [Reply]

idak le teman ni pengedar sangat... baru status pengguna bese2 jek.. btw, thanks join n good luck! :D

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??