Saturday, January 15, 2011

Shop in Jipaban today!

masa koi bukak blog mama zharfan...koi ade la terbaca entry kemenangan beliau dalam contest jipaban-santarina last december kot...koi terpikir piir apa bendalah jipaban ni...pelik benor pulak tu bunyiknya...bila koi dah join churp churp...awhh..barulah koi tahu apa itu jipaban...ia adalah sebuah eshopping mall...

camner tuh? koi pun tak tau sangat..lom penah beli barang kat situ..baru jer ari ni geledah website jipaban tu...nampak cam best gak..barang yang tak jumpa kat hypermarket...mmg menarik...

antara yang pada koi agak menarik adalah....

diary bentuk lego ni...unik kannn...

pastu bangle dan bracelet yang cantikk2


dan untuk wanita...ada mekapppp!!!dah lama koi tak beli mekap...beli lipstik baru pakai sekali dua kali...dah patah riok dikerjakan anak terunaku...buat pensel warna...bedak kompak baru berusia 3 hari dah pecah kena hempas...suka sangat godek godek henbag mama...

.jom!!kite daftar sama sama...koi dah daftar tadi tapi terdaftar sebagai retailer...patutnya koi ni shopper...orang yang nak membeli...dah terbuka kedai pulak...apa benda yang koi nak jual?? kena daftar balik semula ni...dah tak sabar nak carik baju tido yg seksi..nak beli kat jusco ke giant ke..takde masa...kalau pergi pun bawak anak2 sekali..nak membeli pun takde feel...

oh yer..ni sebenarnye adalah kempen dari churp churp yer...sajer lah nak try..kot kot ade yg sudik mengklik...thank you very very much much muahhs...

5 comments:

Yan said... [Reply]

hahahah samela pulak... akakpun da lame tak beli mekap..

lipstik??? ade... tp dah berbulan tah bertahun gaknye tak guna..

Nafisa81 said... [Reply]

pernah gak ade lipstick tp diperam...bukak2 dah berkulat..

Nafisa81 said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
mzhany said... [Reply]

huhuhu
hany pun dh lama xbeli make up...selalu hany tenyeh lipstik jer

Nafisa81 said... [Reply]

selalu jer lupa nak pakai lipstick..

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??