Saturday, May 21, 2011

twitter weee weeettt..


koi ada twitter..deme ada twitter tak??sebenarnya koi mmg dah lama ada akaun twitter ni...cumanya tak reti nak guna jer...ni dah puas menelaah menda ni lepas terbaca debat mesra blogger solihin zubir dan pelakon Tiz Zakiah di twitter...rasa cam best pulak mende twitter ni...hahaha...

tak cukup dengan tu..koi pun terus follow silihin zubir, lisa surihani, irma hasmie, dato seri najib, aznil nawawi dan jugak kak yan...so kpd kawan2 yang terbaca blog ni dan nak menambah follower, id koi namanya dianafisa81....or klik this button

Follow dianafisa81 on Twitter

tapi ada lagi la yg koi tak paham sgt..ah lantaklah..bukannye penting sangat..cuma bila orang lain ada..koi pun nak ade juga...hua hua hua...dah tu kejap lagi sure bende tu bersawang sawang...sb tak rajin nak update...laptop kat umah tu rosak..tu yang jadik kurang aktif sikit ber tenet,,berblog tu...

laptopnye dah dihanta ke kedai tapi belum siap siap lagi...dah lebih 2 minggu daah ni..takde spare part katanye...huhu..nak kelentong la tu...pasni mmg dah taknak dah kasik anak tgk cd kat laptop...



.

4 comments:

ajumohit said... [Reply]

koi pon tak gheti jugak....

diana said... [Reply]

dah follow..
akak pun tak reti..
akak follow kamu sebab kamu pun tak reti..
jadi akak tak la keseorangan di twitter tu..
hhahahaahah

cemomoi said... [Reply]

twitttt, tak reti!

Solihin Zubir said... [Reply]

haha.. disebabkan terpengaruh dgn debat tu ke? heheh.. err.. sy dh follow blom eh? x prasan plak.. jap.. nk tgok..

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??