Wednesday, June 22, 2011

Giveaway : Dania Alisha 1st Birthday

dah lama koi tak join kontest2 & GA..Kali ni Cute Mum buat Giveaway Khas buat semua pembaca blognye sempena 1st birthday puteri kesayangannya Dania Alisha.

Syarat pertama untuk join GA ni anda mestilah seorang Blogger yang ada alamat di Malaysia..

yang keduanya, buat entri bertajuk " Giveaway : Dania Alisha 1st Birthday " , letak Banner bawah ini kat entri dan pastikan link ke entri Giveaway ini.



yang ketiganya..teka pulak nama tempat hiburan yang akan mereka bawa Dania Alisha pada hujung bulan ini. Koi teka Genting la kott...sebab.cluenya tempat kegemaran Cute Mum & daddy...bila koi tgk bahagian kiri blog Cute Mum koi jumpa ini... hahahaha... soklan bocor



lepas dah publish kat blog tu..amik URL nyer..tepek kat bahagian komen entri cute Mum..
GA ni akan tutup pd 24 June yer rakan rakan sekalian...

oh yer..before ni koi ada bukak 1 lagi blog khas untuk join GA jer..tapi susah pulak nak jaga 2 blog ni...so koi dah delete blog utk GA/contest tu..

2 comments:

ajumohit said... [Reply]

gud luck awokk...ko busy ye skrg ni lama tak update blog...anak2 sihat ke yan?

Cute MuM said... [Reply]

Tq sudi join GA nie..
Gud Luck yer..
:)

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??