Wednesday, June 1, 2011

Kelas Coklat Skudai

INGIN BELAJAR MEMBUAT HOMEMADE CHOCOLATE???

Kelas akan di buka pada setiap hari
bermula jam 10.00 am sehinga 5.00pm / selesai.
Kelas adalah secara hand-on. sila bawa apron.
Nota, bekas dan makanan tengahari disediakan.
Terhad kepada 3 org/kelas.
Sila Hubungi zura di 016-5555700 untuk booking kelas ye.

Bayaran adalah sebanyak rm 200/ org
( coklat praline, lolichoc dan oreo choc)
- Diajar menggunkan coklat compound susu, putih dan hitam.
- teknik membuat filing untuk inti coklat.
- teknik mewarna, penjagaan dan pembungkusan coklat yang betul.

Pembayaran Deposit RM 50.00 hendaklah di bank-in ke
maybank Acc# : 164017059650 under Siti baizura bahari.
Baki bayaran RM 150.00 di bayar semasa hadir kelas.

kelas ni bukan koi yang buat, tapi jiran belakang rumah yang buat..koi tolong-tolong promosi jer...ari tu masa koi belajar RM100 jer..tapi takde belajar buat filing@inti dalam coklat tu. belajar pun pakai coklat compund susu jer...

kiranya base ajerlah..yang selebihnya kena la explore sendiri...baca2 kat blog2 blogger yang sudi nak berkongsi resepi...

kalau nak tahu lebih lanjut...jejalan la ke blog Coklat Oh Coklat okayy..
.

4 comments:

ajumohit said... [Reply]

rajinnya ko blajor, aku ni kakak aku buat kelas dan amik tempahan kek2, kuih talam, cheese tart bagai, tp malas nk blajo hehehe

Cik SHiNJU said... [Reply]

nak tempah! :P

Coklat oh coklat said... [Reply]

tq..coz tlg promote.

alinac lover said... [Reply]

waaa mcm nak belajar je lg tau

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??