Saturday, January 7, 2012

Pressure Cooker? Wow!!

rumoah aok orang ade pressure cooker..?koi teringin nak memiliki nyer..akan tetapi..koi bukannyer rajin sangat nak memasak...kalu koi suarakan hasrat hati koi untuk memlikinya pasti akan ade objection daripada En. suami kerana si pressure cooker tersebut berkemungkinan akan menjadi tukun tiruan penternak habuk berjaya di rumah...

lagi pulak koi terpandangkan iklan dekat MILK-A-DEAL ni haaa....ada discount 45% untuk pressure cooker ni..harga dari RM449 turun jadi RM249...huish...membuak buak nafsu kewanitaan koi untuk memiliki En. Pressure Cooker ni...mana tau kalau ada periuk mahal masak jadik makin sedap ker...mana tau kannn..taklah koi pressure tiap kali ade tetamu datang umah..tak tau nak masak apa...asik2 goreng nugget dengan kentang jer..kalau ade pressure cooker ni boleh la koi masak dengan lebih gigih dan enak...hahaha


Haa...inilah rupa Pressure Cooker yang daku impi-impikan...handsome tak???


Promotion kat Milk-A-Deal ni tak lama...dalam seminggu jer..so cepat-cepatla berkunjung ke sana...ada lagi 6 hari jer bermula dr sekarang. baca terma-terma dan syarat pembelian yer sebelum membeli...jangan ghairah tak bertempat


pressure Cooker ni adalah edaran Midea Scott & English Electronics Sdn. Bhd.
, sesiapa nak tengok live version boleh pergi kedai dia kat Jalan Chan Sow Lin kat KL nu...


so...kawan kawan..rakan rakan...adakah anda mempunyai keinginan yang hampir sama seperti koi?? tapi suami tak bersetuju...haa...pergi youtube..taip Ustaz Azhar Idrus Sembang santai malam sambutan tahun baru 2012....masa sembang santai tu ada topik yang diutarakan si Zizan Raja Lawak....this i alt+c, alt+v from carigold


12. "Kenapa wanita suka berbelanja..isteri saya janji, sekali ni je-sekali ni je,tp beli jgk"....
UAI--> wanita mcm bdk2...suke membeli..contohnye bdk2,pantang tgk mainan terus je nk,padahal mainan dh byk kt umah...mcm juga wanita, padahal baju,kasut byk dlm almari yg xpkai lg..nk beli lg..wanita mmg suke tgk benda yg cantik.. memang tugas
suami cari duit, isteri habiskan duit..kalau bukan isteri yg habiskan duit, siapa lg...kalau bkn isteri,siapa lg yg nk beli periuk,kuali,dll...suami jgn marah..isteri besar jasanya..tlg beranakkan anak, jaga anak2, tlg basuh bju kite,tlg msak,kemaskan umah,dll...


hiiihihi..tak salah la koi mengidam idamkan menatang pressure cooker ni kannn???

6 comments:

ajumohit said... [Reply]

Hihi ko rajin masak bolehlah beli yan, aku ni nak wat kek pon x lepas lagi hihihi

Nafisa81 said... [Reply]

mana ada rajin aju...bila takde minta2..bila ada..simpan..

cemomoi said... [Reply]

yea, masak rupa itu juga..

AdiaLuze said... [Reply]

Uit .. JAdi ke membelinya nih? Leh la lps ni kuarkan resepi2 masakan yg menggunakan pressure cooker ni kan .. ahakss .. jgn jadi pressure dah lee ^^

Nafisa81 said... [Reply]

cemomoi> haha..masaknye balik balik..sadin..telur..sadin..telur...
adialuze> tgh tunggu bos bayar mileage claim ni...

Cik SHiNJU said... [Reply]

Hahaha...siap sertakan 'surat sokongan' dr UAI lagi...

Beli jgn x beli weh..Sok koi gi umoh aok bolehlah makan nasi beriyani gam... :)

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??