Saturday, May 12, 2012

Birthday Abang Mukhlis..



022
045

last week birthday anak koi si Abang Mukhlis… tak buat majlis sambutan pun…macam tiap2 tahun..kitorang sambut anak beranak ajer…potong kek…makan2 kat luar…ni birthday abang mukhlis yang ke 4. umur 4 tahun, tapi bercakap macam budak dah sekolah. pot pet pot pet..pening nak melayan. semoga anakanda Umar Mukhlis Sulaiman sentiasa berada di bawah lindungan Nya dan menjadi anak yang berjaya dan berjasa yer…

5 comments:

  1. Happy birthday buat mukhlis semoga pjg umur n murah rezeki, moga jadi Anak soleh

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun...semoga membesar dengan sihat dan kuat..hehehe

    ReplyDelete
  3. Kek tu aok buat sendiri ke? Ada mcm tajam2 je koi tgk.

    ReplyDelete
  4. wahhh...
    happy belated birthday ye mukhlis...

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir juga diucapkan buat Abg Mukhlis.. hehe..

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat