Saturday, May 12, 2012

Birthday Abang Mukhlis..



022
045

last week birthday anak koi si Abang Mukhlis… tak buat majlis sambutan pun…macam tiap2 tahun..kitorang sambut anak beranak ajer…potong kek…makan2 kat luar…ni birthday abang mukhlis yang ke 4. umur 4 tahun, tapi bercakap macam budak dah sekolah. pot pet pot pet..pening nak melayan. semoga anakanda Umar Mukhlis Sulaiman sentiasa berada di bawah lindungan Nya dan menjadi anak yang berjaya dan berjasa yer…

5 comments:

Aju Mohit said... [Reply]

Happy birthday buat mukhlis semoga pjg umur n murah rezeki, moga jadi Anak soleh

diana said... [Reply]

selamat ulang tahun...semoga membesar dengan sihat dan kuat..hehehe

LydSunshine said... [Reply]

Kek tu aok buat sendiri ke? Ada mcm tajam2 je koi tgk.

ekinashikin said... [Reply]

wahhh...
happy belated birthday ye mukhlis...

Solihin Zubir said... [Reply]

selamat hari lahir juga diucapkan buat Abg Mukhlis.. hehe..

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??