Sunday, May 20, 2012

Cara balut bunga Coklat

koi selalu mendapat pertanyaan dalam emel tanya camne nak balut bunga ni..nak pakai apa balut bunga ni...ari tu buka2 harian metro..jumpa mukasurat nih...koi pun snap gambo..pehtu upload la kat blog utk kita kongsi sama.sama...tp koi  snap pakai henpon ajer..gambor mungkin tak clear...kalo aokme kek luor ni nak gambo hok clean & clear...emel bg tau koi..nnt koi cuba scan...

dari sehari ke sehri berangan nak buat tutorial bergambo cara2 balut bunga,..dah ada pun keluar surat kabor...bg yg tak baca metro...ini untuk deme yerr..

1 comments:

GaDhiS TuLiP said... [Reply]

sis...ade lg ke paper ni?blh scan kt sy x...hehe...pnh wt..tp xbp nk kms...:(

ayzamore@gmail.com

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??