Tuesday, May 22, 2012

Sudu angry birds

kiut tak? kiut tak?

ini ialah sudu Angry birds yg koi belikan untuk my umar-umar. koi mmg tak boleh tgk benda kiut2 macam ni...nasib baiklah anak koi dua dua lelaki..kalau tak lagi dasat la mamanya bershopping. harganya RM7.90. kalau anda berminat boleh order jugak dgn koi. tp order kat katalog dpt lambat sikit la...seminggu dua gitu..

makan malam tadi koi bgtau umar berdua tu.."sapa tak habiskan meals masing2..mama nak pulang balik sudu angry birds dia kat tokey kedai tu"....habis pun makan. kalau tak..banyak songeh betul bila suruh makan nasik. tak tahu la sampai bila taktik ni akan bertahan. lepas ni nak kena beli pinggan angry bird pulak la gamoknya..

koi tak penah pulak main game angry bird dgn diorg ni,,tah mana diorang tahu menatang angry bird ni koi pun tak tahu,pengaruh rakan sebaya kat taska la kot...nak beg angry bird la,..selipar angry bird la...

10 comments:

  1. demam angry bird..hehehe...
    tapi bagus gak klu boleh buat derang mkn smpi abis..hehehe

    ReplyDelete
  2. Biasa la bebudak tahu je perkembangan semasa terutama melibatkan watak kartun hihihi

    ReplyDelete
  3. maisara dah tak mau dah angry bird ni..jemu mot..
    sekarang sibuk nak barang2 yang ala2 lanun..pengaruh jake n the neverland pirates..hehehe

    ReplyDelete
  4. Jake dah kurang sikit...dia suruh beli roket macam little einstein..ayoyo mana mau cari?

    ReplyDelete
  5. Comel giler sudu dgn garpu ni. Lepas ni kalo derang tanak makan plak, confirm la kena beli pinggan pastu gelas angry bird plok.

    ReplyDelete
  6. Comel sudu tu!

    Kalau diorang tak nak tido, kena beli bantal angry bird plak ye Nafisa..:D

    ReplyDelete
  7. bukan stakat budak2 je... saya pn minat angry bird ni.. nampak cute je kan. heheh

    ReplyDelete
  8. Mcm2 cara nak Tarik Anak utk makan ye yan, Kira menjadikla idea ko ni

    ReplyDelete
  9. buat masa ni masih menjadi la....semalam pun makan tambah2...esok2 dah jemu..ada sudu tu kena lempor

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum ...

    Cute ! Husben sy suka men game nih. Cam budak2 jek ! Agak2 leh la sy belikan husben sy barang2an Angy Bird jugak ek .. Theheheee

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat