Tuesday, May 22, 2012

Sudu angry birds

kiut tak? kiut tak?

ini ialah sudu Angry birds yg koi belikan untuk my umar-umar. koi mmg tak boleh tgk benda kiut2 macam ni...nasib baiklah anak koi dua dua lelaki..kalau tak lagi dasat la mamanya bershopping. harganya RM7.90. kalau anda berminat boleh order jugak dgn koi. tp order kat katalog dpt lambat sikit la...seminggu dua gitu..

makan malam tadi koi bgtau umar berdua tu.."sapa tak habiskan meals masing2..mama nak pulang balik sudu angry birds dia kat tokey kedai tu"....habis pun makan. kalau tak..banyak songeh betul bila suruh makan nasik. tak tahu la sampai bila taktik ni akan bertahan. lepas ni nak kena beli pinggan angry bird pulak la gamoknya..

koi tak penah pulak main game angry bird dgn diorg ni,,tah mana diorang tahu menatang angry bird ni koi pun tak tahu,pengaruh rakan sebaya kat taska la kot...nak beg angry bird la,..selipar angry bird la...

10 comments:

ekinashikin said... [Reply]

demam angry bird..hehehe...
tapi bagus gak klu boleh buat derang mkn smpi abis..hehehe

Anamarza said... [Reply]

Biasa la bebudak tahu je perkembangan semasa terutama melibatkan watak kartun hihihi

diana said... [Reply]

maisara dah tak mau dah angry bird ni..jemu mot..
sekarang sibuk nak barang2 yang ala2 lanun..pengaruh jake n the neverland pirates..hehehe

Nafisa81 said... [Reply]

Jake dah kurang sikit...dia suruh beli roket macam little einstein..ayoyo mana mau cari?

LydSunshine said... [Reply]

Comel giler sudu dgn garpu ni. Lepas ni kalo derang tanak makan plak, confirm la kena beli pinggan pastu gelas angry bird plok.

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Comel sudu tu!

Kalau diorang tak nak tido, kena beli bantal angry bird plak ye Nafisa..:D

RazFiRa said... [Reply]

bukan stakat budak2 je... saya pn minat angry bird ni.. nampak cute je kan. heheh

Aju Mohit said... [Reply]

Mcm2 cara nak Tarik Anak utk makan ye yan, Kira menjadikla idea ko ni

Nafisa81 said... [Reply]

buat masa ni masih menjadi la....semalam pun makan tambah2...esok2 dah jemu..ada sudu tu kena lempor

AdiaLuze said... [Reply]

Assalammualaikum ...

Cute ! Husben sy suka men game nih. Cam budak2 jek ! Agak2 leh la sy belikan husben sy barang2an Angy Bird jugak ek .. Theheheee

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??