Saturday, June 16, 2012

Sapa minat kumpulan Slam??


Dulu koi minat sangat2 dengan kumpulan Slam ni...tapi skang kumpulan macam dah berkubur walaupun musician diorang masih aktif main muzik dalam studio dan konsert2...baru2 ni masa final mentor kan zamani diundang menyanyi bersama bersama peserta Mentor.

tiba2 rasa rindu sangat pada kenangan2 yang seiring dengan lagu2 kumpulan Slam ni...kenangan masa berada dalam lower form..wahh..seronoknya zaman itu...tak payah pikir pasal duit sebab tiap2 hari abah bagi RM2 buat belanja sekolah...hahaha...

koi carik2 kat youtube pun banyak jugak lagu2 Kumpulan Slam di upload....dan bukan koi sorang jer yg view lagu2 Slam ni..koi tgk dah berjuta kali view pun...antara lagu yg koi suka...kembali terjalin, Malamku Kesiangan, Tak Mungkin Berpaling, Manisnya Rindu, Rindiani, Bukan Niat Membalas Derita, Nur Kasih, Gerimis Mengundang...eh banyak la pulak...macam nak kena beli CD ni...hahaha...dulu kat umah koi ada video tape konsert Slam Unplugged tu..tapi skang zaman orang dah pakai DVD..so tape2 tu semua ah jadi sarang semut dah...

koi dulu suka bebetul kat Zamani Slam ni...siap berangan angan nak kawin dengan Zamani..hahaha..bodonya masa tu...tp mujurlah kebodohan itu tidak terbawa-bawa sehingga dewasa kerana jodoh kita dah ditentukan sejak azali lagi...tapi takpelah...berangan tak salah...asalkan tak mengkhayalkan.

Ni kalau big bos buat konsert ke..makan malam dengan kumpulan Slam...tanpa ragu2 koi akan jadik orang  paling pertama beli tiket. so En. Ayai tolong dapatkan Encik Zamani untuk staff Encik yang dah Kembali Merindu ni...hahaha

3 comments:

ieda said... [Reply]

akk asal pekan ;)

suke je lagu2 slam nie ..
lagu baru2 semua x menyentuh hati langsung , banyak moden huhu

ekinashikin said... [Reply]

giler kentang dgn derang nih...like..like..

RazFiRa said... [Reply]

minat sgt

suara zamani lemak manis

hehehehe

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??