Wednesday, November 7, 2012

terliur steamboat pulak dahhh...


Teringin nak makan steamboat...tapi kat mana best ye?? Kat Jusco Taman Universiti ada Rest Johnny's tapi macam takde logo halal JAKIM. Tapi dulu masa kerja Al Ikhsan dulu selalu ajer makan kat Johnny's Rest tu. Sekarang ni jer bila nak makan pikir2 dulu kehalalan premis tu. Bukan apa...barang2 steamboat ni kalau kat pasar Cina ajer yg selalu supply...jarang2 nampak orang melayu jual tahu, fish ball, fishcake dan lain lain tu.

skang pun dah ada direktori halal JAKIM, so boleh la cekidaut kat sana. Cari2 jumpa pulak aduan halal ni..alamak kompom tak halal la maknanya ni...mohon pun tak pernah. Mana nak cari yg halal ni ek??

pergi Medan selera Luton van lah malam ni....
 

1 comments:

Aju Mohit said... [Reply]

menelan air liur aku ni yan, aku pikir malam ni nak buat benjo hihi

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??