Tuesday, January 15, 2013

ABPBH 2012: Apa Pilihan Anda?

Saja je nak kongsi pilihan koi..tp koi tak hantar pun undian..Nak hantar tapi macam takut menjadi salah seorang supporter tegar majlis keraian yang langsung tidak bersifat Islamik yang mana pada malam tersebut hampir semua artis yang hadir berlumba lumba menayangkan aurat dan bentuk badan. Kalau koi hantar undian..inilah undian koi...Undian deme macam mana?

*Pilihan koi yang berwarna merah

Artis Baru Lelaki Popular
1. Aiman Hakim Ridza
2. Izzue Islam
3. Jimmy Palikat
4. Shah Iskandar
5. Taiyudin Bakar
Artis Baru Wanita Popular
1. Ainan Tasneem
2. Emma Maembong
3. Hanez Suraya
4. Nad Zainal
5. Wawa Zainal
Artis Duo/Berkumpulan Popular
1. Black & Malique
2. Hafiz & Adira
3. Jimmy Palikat & One Nation Emcees
4. Mojo
5. Sleeq & Najwa Latif
Penyanyi Lelaki Popular
1. Aizat
2. Black
3. Faizal Tahir
4. Hafiz
5. Hazama
Penyanyi Wanita Popular
1. Jaclyn Victor
2. Najwa Latif
3. Shila Amzah
4. Stacy
5. Yuna
Pelakon TV Lelaki Popular
1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Beto Kusyairy
4. Fahrin Ahmad
5. Johan As’ari
Pelakon TV Wanita Popular
1. Fasha Sandha
2. Izara Aishah
3. Nabila Huda
4. Neelofa
5. Siti Saleha
Gambar ehsan : Rotikaya
Pelakon Filem Lelaki Popular
1. Aaron Aziz
2. Adi Putra
3. Bront Palarae
4. Shaheizy Sam
5. Zizan Razak
Pelakon Filem Wanita Popular
1. Lisa Surihani
2. Maya Karin
3. Neelofa
4. Nora Danish
5. Yana Samsudin
Artis Komedi Lelaki Popular
1. Angah
2. Jepp
3. Johan
4. Nabil
5. Zizan Razak
Artis Komedi Wanita Popular
1. Aliza Abdullah @ Enot
2. Didie Alias
3. Jihan Raja Lawak
4. Noorkhiriah
5. Sharifah Shahira
Pengacara TV Lelaki Popular
1. AC Mizal
2. Awal Ashaari
3. Aznil Nawawi
4. Faizal Ismail
5. Zizan Razak
Pengacara TV Wanita Popular
1. Adibah Noor
2. Didie Alias
3. Fara Fauzana
4. Neelofa
5. Sharifah Shahira
Penyampai Radio Lelaki Popular
1. Ag
2. Faizal Ismail
3. Halim Othman
4. Johan
5. Nabil
Penyampai Radio Wanita Popular
1. Abby Fana
2. Dj Lin
3. Fara Fauzana
4. Linda Onn
5. Raja Azura
Bintang Paling Popular 2012


5 comments:

diana said... [Reply]

mesti peminat zizan nih..heheh

Nafisa81 said... [Reply]

@diana
hehe...lupa plak kategori Artis Paling Popular: Zizan Razak

Aju Mohit said... [Reply]

aaron anak pak ajis hehhehe

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Betul you ckp tu.. kalau kita gi undi2 diorang kang tak pepasal kita dpt sahamnya plak. Astagfirllahalazimmm.. I nak tobat la... sbb pernah TERundi.. bebudak AF.


p/s: Baru terperasan.. Nafisa, you ada domain sendiri ye?. I tak reti plak nk apply kat mana.

LydSunshine said... [Reply]

Kalo koi nak hantar undian mesti byk kategori tu koi tak dpt nak decide dan mungkin hentam saje. Sebab ramai yg tak kenal. Tapi artis wanita baru popular tu koi nak pilih Wawa Zainal. Dgn Pelakon TV Wanita Popular tu nak pilih Siti Saleha.

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??