Wednesday, January 23, 2013

Tolong, Mesti, Wajib, Please LIKE!


Eh nyampah pulak koi kebelakangan ni...asal bukak blog orang nak baca-baca...keluar menda nih..asal blogwalking...keluar mende nih...hishhh...semak betullah..




Bukan koi taknak sokong...masalahnya koi dah like pun keluar jugak mende nih...klik like lagi...pastu tekan next entry pun keluar lagi...laaaa...tak reti bahasa rupenya mende ni...

Bukan tak boleh taruk...boleh.,..tapi sediakanla butang close sekali...ni kang butang close takde...taruk sampai 40 saat...wei...kalau 10 saat koi boleh tunggu lagi...sampai 30 ke 40 saat...tak kuasa la heh...

nak membaca pun sampai terganggu...maaf cakapla..ini kali terakhir la koi datang blog dema yang suka paksa-paksa orang like ni. Kalau kandungannya terlalu hebat sampai kali pertama menjengah terus jatuh cinta tu lainla...Tak suruh pun koi like sendiri.


3 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Betul3... I pun tak suka benda2 cenggitu.. baik2 nak singgah terus tak jadi.

Anamarza Sue said... [Reply]

kihkihkih memang tak tahan kalau masuk blog yang macam tu,kekadang tak tekan like , tak tekan closed button dan tak tunggu dia closed sndiri pun, biasa kalau kotak like tu kecik scroll je kat bawah asal dapat baca entry dah

diana said... [Reply]

akak malas nak like fan page ni..bukan depa update pun fan page depa.saja nak kumpul like je..tambah2 klu blog tu dah ada dlm bloglist.memang tak like le.

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??