Friday, March 8, 2013

'The Wedding Breaker' Ku

semalam petang koi dah dapat buku wedding breaker tu, dengan tak sempat2 koi habiskan jugak malam tadi...hahaha...sungguh tak feeling baca laju-laju sbb tak sbar nak tahu kesudahan cerita. dan sungguh tak syok sbb byk iklan....hahaha...

"mama, nak cucu"

"mama, nak katun"

"mama, cepatlah ajar buku ni"

"mama lukih gajah"

adoihh...len kali lah review buku sbb pembacaan sgt tak feel...haha...

5 comments:

  1. HAHAHA..SABAR JELA...BACa time anak2 tido le nampak nye...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum ... cian dear , nak wat camna ... camtu la klu ada anak ... sabar jer la ... heheheee

    ReplyDelete
  3. Hahaha...
    Kat rumah I ni pun byk selingan iklan , sebab tu belum terniat nak beli sebarang novel buat masa ni.

    ReplyDelete
  4. @Miss Mirror a.k.a Sam
    biasalah mama yg hot mmg byk sponsor...tu yg byk iklan tu..

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat