Friday, March 8, 2013

'The Wedding Breaker' Ku

semalam petang koi dah dapat buku wedding breaker tu, dengan tak sempat2 koi habiskan jugak malam tadi...hahaha...sungguh tak feeling baca laju-laju sbb tak sbar nak tahu kesudahan cerita. dan sungguh tak syok sbb byk iklan....hahaha...

"mama, nak cucu"

"mama, nak katun"

"mama, cepatlah ajar buku ni"

"mama lukih gajah"

adoihh...len kali lah review buku sbb pembacaan sgt tak feel...haha...

5 comments:

diana said... [Reply]

HAHAHA..SABAR JELA...BACa time anak2 tido le nampak nye...

veesandii said... [Reply]

assalamualaikum ... cian dear , nak wat camna ... camtu la klu ada anak ... sabar jer la ... heheheee

Nafisa81 said... [Reply]

@diana begitula nampak gayanya

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Hahaha...
Kat rumah I ni pun byk selingan iklan , sebab tu belum terniat nak beli sebarang novel buat masa ni.

Nafisa81 said... [Reply]

@Miss Mirror a.k.a Sam
biasalah mama yg hot mmg byk sponsor...tu yg byk iklan tu..

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??