Wednesday, April 17, 2013

Mood yg Hilang

hari ni betul2 takde mood. Start dr bangun tidur sampai habis waktu kerja memang takde feel nak buat kerja. Tak tau la sebab apa. Sakit pinggang menyukarkan koi nak bergerak....batuk yang belum berakhir...Cuaca yg sangat panas...

Bos pulak pergi Kelantan seminggu, tak bgtau koi dulu..main cau jer...dah la ada beberapa perkara yang perlukan tandatangan dia...surat sumpah la..inden la...hapa la...

lambatnya nak beranak...dah tak larat la...sekarang pukul 11 dah tido. Dah takde nak usik-usik kerja lain kat rumah.Buat yg wajib jer. Nak ngelap2 tu semua tunggu cuti. Lipat baju tunggu cuti. Gosok baju sehari sepasang jer. Kadang2 tak gosok, pakai t shirt jer.


2 comments:

  1. semoga cepat sembuh kak..amin!!!

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  2. apapun jaga diri yer & selamat bekerja hehehe,

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat