Monday, April 22, 2013

Parking leklok tak boleh ke?


kekadang hangin dengan sikap sesetengah orang yang ambil remeh setiap perkara. Walaupun ianya simple tapi ianya amat meyakitkan hati. Tak kisah lah apa pun masalahnya..sakit perut ker...demam ker...tapi jangan la susah dan menyusahkan orang. Letak kereta ikut suka hati...daripada boleh masuk 3 kereta kat lot tu...jadi boleh masuk 2 kereta jer. Menda ni takkan jadi kalau parking dengan berhati-hati dan bertimbang rasa.

Biarlah lambat sikit asalkan tak menyusahkan orang. koi kadang2 rasa macam nak pancitkan ajer tayar orang-orang yang parking tak senonoh dan tak fikir orang lain ni. Kalau hari dah petang, dah takde orang nak parking, ko nak melintang ke..menegak ke..menyenget ke..takde orang nak kisah..tapi ni peak hour ko parking senget2...dulu masa belajar mandu tak belajar ke??


4 comments:

AkuBiomed said... [Reply]

Sikap mementingkan diri sendiri. :-(

Ezna said... [Reply]

dah biasa jumpa jugak org gini...Geram pon ada....

Nana said... [Reply]

rasanya klw semenanjung ni masih ok lg
klw nak compare ngan kuching sarawak
dulu g sana
kebanyakan parking ntah apa2
sampai kwn yg dok sana dah siap ckp
klw dtg kuching jgn heran tgk pemandangan parking yg menyakitkan mata
diorg suke park suke2 ati

aswadz said... [Reply]

yg saga tu, masa belajar bawak kancil. tu yg x berapa pandai nak parking. yg kancil tu, masa belajar dlu dia bawak motor je kot. hahaha...

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??