Monday, April 22, 2013

Parking leklok tak boleh ke?


kekadang hangin dengan sikap sesetengah orang yang ambil remeh setiap perkara. Walaupun ianya simple tapi ianya amat meyakitkan hati. Tak kisah lah apa pun masalahnya..sakit perut ker...demam ker...tapi jangan la susah dan menyusahkan orang. Letak kereta ikut suka hati...daripada boleh masuk 3 kereta kat lot tu...jadi boleh masuk 2 kereta jer. Menda ni takkan jadi kalau parking dengan berhati-hati dan bertimbang rasa.

Biarlah lambat sikit asalkan tak menyusahkan orang. koi kadang2 rasa macam nak pancitkan ajer tayar orang-orang yang parking tak senonoh dan tak fikir orang lain ni. Kalau hari dah petang, dah takde orang nak parking, ko nak melintang ke..menegak ke..menyenget ke..takde orang nak kisah..tapi ni peak hour ko parking senget2...dulu masa belajar mandu tak belajar ke??


4 comments:

  1. Sikap mementingkan diri sendiri. :-(

    ReplyDelete
  2. dah biasa jumpa jugak org gini...Geram pon ada....

    ReplyDelete
  3. rasanya klw semenanjung ni masih ok lg
    klw nak compare ngan kuching sarawak
    dulu g sana
    kebanyakan parking ntah apa2
    sampai kwn yg dok sana dah siap ckp
    klw dtg kuching jgn heran tgk pemandangan parking yg menyakitkan mata
    diorg suke park suke2 ati

    ReplyDelete
  4. yg saga tu, masa belajar bawak kancil. tu yg x berapa pandai nak parking. yg kancil tu, masa belajar dlu dia bawak motor je kot. hahaha...

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat