Friday, April 5, 2013

Tiram Indoor Water Park

Ini gambar-gambar tahun lepas sebenarnya. Tapi tak dapat nak keluarkan dari kamera sbb wayar usb dia dah hilang, memori card pulak tersangkut kat dalam.Tekan tak keluar, tarik kang jahanam pulak. Oleh kerana kamera ni dah separa jahanam, dengan segala ganasnya koi cuba keluarkan memori card tu...sekali tekan jer...boleh pulak dengan selamatnya keluar. Memang miang la kamera ni.

Semua tarikh kat gambar tak boleh dipercayai. Pada tahun 2007 budak berdua tu belum ada

ada sotong korita besorr....

Adik kesejukan..langsung tak berenggang dengan ayah. ayahnya dah macam buaya dok merangkak dalam air paras lutu tu

Ayah yang sentiasa jadi rebutan hero-heronya


Seronok ke kat sini...? sekali sekala pergi seronok la jugak. Kat JB ni tak banyak tempat boleh bawak jalan-jalan. harga pun okay...Masa tu, 2 dewasa 2 kanak-kanak tak sampai RM50. Sekarang ni ntahlah pulak. Kot-kot dah naik harga. Tapi macam biasa tak boleh bawa masuk outside food. 

Tempat ni indoor...fully aircond...sejuk gila wehh...pastu ada ruang mandi dewasa sebelah atas. dalam la sikit darpada yang kat bawah ni semuanya paras2 lutut jer. Kecik ajelah kolamnya, macam saiz jakuzi je. Tapi masa kitorang datang tu ada pakwe makwe ke..laki bini ke..tgh mandi dgn penuh romantis...wei..nak peluk2 gi buat swimming pool la kat rumah...ni tempat ramai budak-budak. hii..tak malu betul!!

Yang koi suka...tempat ni memang bersih. Ada bilik air untuk mandi, ada locker simpan barang, ada bangku tempat duduk-duduk, kira memang okaylah utk bawak bebudak. Pakaian mandi pun koi tengok takde rules sangat. Pakai belasah ajer..

4 comments:

ekinashikin said... [Reply]

lama x ke tmpt mcm ni..last pegi 3 thun lepas kt gambang..bulan 5 ni nk g wetworld icity..hihi..
tuan rumah kot da bersalin ke tgu hari time tu kan..

Kesuma Angsana said... [Reply]

wah mmg x pernha pergi tempat ni, bawak budak2 bagus ni kan !

diana said... [Reply]

besornye sotong..kalau maisara sah tak mandi la..hehe

Papa Mifz said... [Reply]

fully aircond...wah pasti sgt sejuk kan...

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??