Tuesday, May 28, 2013

Saya sudah.....

Alhamdulillah...koi dah selamat bersalin anak ketiga pd 25 mei hari tepat jam 6 petang. Koi dah keluar wad, tapi baby masih dalam jagaan hospital. kenapa? koi pun tak paham sgt kenapa??? koi belum berpeluang susukan si kecik tu. tak boleh nak direct bf sbb byk sgt wayar la..tiub la...kat badan..cucuk kt tgn..masuk mulut. kesian si kecik koi. Skang koi tgh struggle ngepam susu yg belum nak ada ni.

miss u my new boy!

7 comments:

  1. yan, alhamdulillah dah selamat ye, syukur, 25.5.2013...aku doakan moga ko and baby sihat2 sahaja, tahniah kerana mula start mengepam!! chiyok yan, take a good rest ye yan

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..tahniah...pam jangan tak pam..teruskan usaha..akak doakan supaya banyakkan la susu tu supaya nanti baby kenyang dan sihat..

    semoga baby cepat2 boleh balik umah..tak sabar nak tengok gambar nih..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Nafisa..... waaa seronoknya!!
    Moga baby cepat2 balik.

    Ha pam ye, simpan... sayang tu byk colustrum.

    ReplyDelete
  4. tahniah yer dan selamat berpantang...;)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah sudah selamat and congrats... btw baby dah ok ker?

    ReplyDelete
  6. Tahniah la ye... Aok ti berpantang elok2... Sian jugok koi mendengo bby aok bnyk wayar gitu...

    ReplyDelete
  7. Tahniah ye aok. Name mende anok baru ter?

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat