Tuesday, May 28, 2013

Saya sudah.....

Alhamdulillah...koi dah selamat bersalin anak ketiga pd 25 mei hari tepat jam 6 petang. Koi dah keluar wad, tapi baby masih dalam jagaan hospital. kenapa? koi pun tak paham sgt kenapa??? koi belum berpeluang susukan si kecik tu. tak boleh nak direct bf sbb byk sgt wayar la..tiub la...kat badan..cucuk kt tgn..masuk mulut. kesian si kecik koi. Skang koi tgh struggle ngepam susu yg belum nak ada ni.

miss u my new boy!

7 comments:

Aju Mohit said... [Reply]

yan, alhamdulillah dah selamat ye, syukur, 25.5.2013...aku doakan moga ko and baby sihat2 sahaja, tahniah kerana mula start mengepam!! chiyok yan, take a good rest ye yan

diana said... [Reply]

Alhamdulillah..tahniah...pam jangan tak pam..teruskan usaha..akak doakan supaya banyakkan la susu tu supaya nanti baby kenyang dan sihat..

semoga baby cepat2 boleh balik umah..tak sabar nak tengok gambar nih..

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Tahniah Nafisa..... waaa seronoknya!!
Moga baby cepat2 balik.

Ha pam ye, simpan... sayang tu byk colustrum.

Papa Mifz said... [Reply]

tahniah yer dan selamat berpantang...;)

CoCo said... [Reply]

alhamdulillah sudah selamat and congrats... btw baby dah ok ker?

Izzuddin Fauzi said... [Reply]

Tahniah la ye... Aok ti berpantang elok2... Sian jugok koi mendengo bby aok bnyk wayar gitu...

LydSunshine said... [Reply]

Tahniah ye aok. Name mende anok baru ter?

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??