Sunday, November 10, 2013

Amboi! Handbag..

Red

Brown

Inside

Khakis

Black
HARGA
WM:RM60 /  EM:RM65 
TERMASUK POS

Material PU
Width (cm) 40
Height (cm) 30
Bottom Width (cm) 14
Handle (cm) 18
Strap (cm) adjustable
Pocket Inside Bag 3 pockets
Pocket Outside Bag 1 pocket
 
Koi paling berkenan hak merah tu...tapi tengah ada anak kecik..tak bawak handbag pun bawak diaper bag.
yang ni fast selling ya...belia-belia mmg suka beh yang simple dan boleh selempang tali kat bahu
 
kalo berkenan boleh pm koi, boleh emel dianafisa81 at yahoo dot com
boleh sms, wechat,wasap,call di 017-7995824

4 comments:

  1. beb!! cantik giler handbag tu, aku dah jatuh cinta dengan warna brown tu, memang ada stok ke ni?

    ReplyDelete
  2. Memang lawo yg merah tu.
    Moga bisnes terus maju!

    ReplyDelete
  3. Koi pun suka hok merah. Sama le, ada anak kecik ni tak maksimum penggunaan handbag. Biasa bawak diaper bag je.

    ReplyDelete
  4. hehehe cantik2 color dier tu !

    ReplyDelete

terima kasih la weiii...

Post Terhangat