Sunday, November 10, 2013

Amboi! Handbag..

Red

Brown

Inside

Khakis

Black
HARGA
WM:RM60 /  EM:RM65 
TERMASUK POS

Material PU
Width (cm) 40
Height (cm) 30
Bottom Width (cm) 14
Handle (cm) 18
Strap (cm) adjustable
Pocket Inside Bag 3 pockets
Pocket Outside Bag 1 pocket
 
Koi paling berkenan hak merah tu...tapi tengah ada anak kecik..tak bawak handbag pun bawak diaper bag.
yang ni fast selling ya...belia-belia mmg suka beh yang simple dan boleh selempang tali kat bahu
 
kalo berkenan boleh pm koi, boleh emel dianafisa81 at yahoo dot com
boleh sms, wechat,wasap,call di 017-7995824

4 comments:

Aju Mohit said... [Reply]

beb!! cantik giler handbag tu, aku dah jatuh cinta dengan warna brown tu, memang ada stok ke ni?

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Memang lawo yg merah tu.
Moga bisnes terus maju!

LydSunshine said... [Reply]

Koi pun suka hok merah. Sama le, ada anak kecik ni tak maksimum penggunaan handbag. Biasa bawak diaper bag je.

Kesuma Angsana said... [Reply]

hehehe cantik2 color dier tu !

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??