Tuesday, January 7, 2014

Minda Magnet Rezeki 2014

Akhirnya koi berjaya menyertainya MMR pertama untuk tahun 2014 setelah keinginan terpendam sekian lama. Terima kasih Ya Allah kerana memilih koi untuk mendapat ilmu ini. Hahaha…(gelak orang banyak duit).

Walaupun En Suami menentang keras…tapi akhirnya dia redha je…sebab koi berkeras tanpa kekerasan. Cabaran paling sukar untuk pergi adalah….mana nak letak Aril??? 
Alhamdulillah bila mak mertua koi dengan rela hati nak datang tolong jagakan Aril. 
Terima kasih mak. 
Dan yang indahnya….mak mertua sokong je hasrat koi untuk pergi MMR ni

MMR tu hari Jumat 3 Januari manakala keesokan harinya disambung pula dengan Seminar FBGenius. Memang besttttttttt gile…Memang seronottttttt sangat…… 
Hilang semua tension kat rumah. Yelah..sejak tak kerja ni kan..koi duduk kat rumah aje….bosan…tension…geram kat budak2 ni…tension sebab dah takde gaji…macam perasaan ada. 

Bila masuk seminar MMR ni…rasa seperti mudahnya mendapat ketenangan. Buat je taknik-teknik yg diajar tu...insyaAllahhh....dipermudahkan
Tak payah nak release tension dengan pergi karoke ke…pergi pantai ke….
ikut je teknik teknik yang diajar tu….MasyaAllah…super hebat seminar MMR ni.
 1450271_10200579315803812_1623273012_n

Seminar MMR ni bukan seminar motivasi ala-ala budak SPM tau….ini memang lain dari yang lain sebab google tak jumpa la orang nak bagi menda-menda ni secara percuma kat blog. 
Lebih indah kalau berguru. 

Pulak tu MMR ni harganya jauhhhhhhhhh lebih ekonomi drpada impaknya. Kalau diamalkan dengan istiqamah…koi percaya kita akan terpaksa kaya raya dengan rasa bahagia, budi bahasa, kesihatan, harta benda, duit ringgit dan juga kasih sayang.

Koi cuba praktikkan teknik yg diajar masa MMR seawal 24 jam selepas tamat sesi. Mula-mula tak perasan…dah lama sikit baru terperasan…ehhhh…macam berkesan jerrr? Macam jadi jerrrr? Subhanallahhhh…Tq Allah…Sesungguhnya Allah Maha Kaya.

Untuk pakej Smart Tycoon Group yg koi join ni…dia dah masuk dalam sistem yang diberikan dalam projek 3k. untuk orang awam...dekat-dekat seribu jugak sorang. Mesti rasa mahal kannn?? dekat seribu. Tak tipu..koi pun rasa mahal..tapi seusai seminar ni kita akan rasa tak mahal pun. Insyaallah ilmu yang diberi..kalau digunakan mungkin akan menggandakan duit yuran yang seribu tu. Kalau ada orang boleh keluar ribu riban untuk bergumbira di USS…di Genting….laburlahlah barang seribu dua untuk ilmu.

Next event ada seperti jadual kat bawah ni. yg kat KL pun dah ada orang bayar takut tak dapat tempat.
Yelah...seribu kan...
Kalau nak banding dgn siri siri seminar yg lain...
1) Siri seminar, Reiki Master & personal coach dgn Dr Mohamad Jantan +- RM5000/person 
2) Seminars in Platinum Package by Dr Azizan (full package nowadays with promotion +- RM12,000/person) 
 3) Seminars by T Harv Eker (Quantum Leap Package RM22,000/person)
 4) Series of Seminar by Dr Azhar Sarip & one of it Pensijilan Antarabangsa NLP Spiritual (RM2,500) 
So....tunggu apa lagi...meh hubungi koi untuk koi tolong daftarkan.
017-7995824 (sms/call/wechat/wasap)
pm fb pun boleh
fb id:azian khalil

1505338_646056798770283_1015321497_n

5 comments:

Cik Puan Rara said... [Reply]

good luck!

Kesuma Angsana said... [Reply]

bagusnya... KA rindu nak BW, apakan daya kudrat masih x daya sgt. buat2 sihat & kuat ajelah kan. TQ singgah blog KA yer!

Nad MamaZN said... [Reply]

Moga dipermudahkan segala urusan...

qaisara rania said... [Reply]

ngape dah xkerja? dah xkerja kat syarikat abg ayai tu? apasal kak?

LydSunshine said... [Reply]

apa benda yang dr azizan bitau tu ye? Rasa nak join sbb nak tau, tapi.... ahh takde tapi tapinya lagi!

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??