Wednesday, June 4, 2014

Masuk U

Skang koi ada kat kampung. ..
Sempena cuti sekolah dan adik nak bertunang ni..
Masa koi pergi membeli di van sayur...
Ada la dua tiga orang makcik kat kawasan tu tegur...
Perbualan lebih kurang macam screen shot kat bawah nu...

Tak habis di situ...
Masa mak koi pulak pergi van sayur...
Tanya pula mak koi...
"Laki Azian tu kerja apa Leha?"
"Besar ke gajinya agaknya?"
"Agaknya gaji anak aku si Markonah (bukan nama sebenar) laki bini pun tak sama dgn gaji laki Azian tu..."

Adoi Mak Jemah wehh...
Perlukan prihatin sampai macam tu sekali?

5 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Hahaha...
Bagus la tu... dia ambik berat. :P

Diana Rashid said... [Reply]

rimas kan dengan kaki sibuk nih..lagi2 kalau jarang jumpa lagi banyak tanya..

Diana Rashid said... [Reply]

rimas kan dengan kaki sibuk nih..lagi2 kalau jarang jumpa lagi banyak tanya..

LydSunshine said... [Reply]

takpe la, dia nak jadikan aok dgn asben aok ter sbgai membakar semangat utk anak menantu dia berusaha lagi gigih.

Nad MamaZN said... [Reply]

saya paling menyampah klu jumpa org yg camni. sbb saya pun selalu kena. takpe, it's ok..pedihnya kejap je. abes2 saya senyum je kat dia. klu husband ada dekat, husband saya yg backing. terkedu la org tu...huhu

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??