Friday, June 20, 2014

ngeteh yukk

Hari tu en. Suami ada bawak pergi minum minum kat restoran baru..
kalo tak silap namanya rnrbistro...
tak sure bila kedai ni ujud
sebab dia tak berada di laluan utama
kalau org jb...
landmark nak gi sini..
dekat area area risda dengan JPAM. 
Laluan dr larkin nak ke UDA
makanan ntahla best ke tak...
kitorang ngeteh je ari tu...
mushroom soup...roti bakar...fish and chip
Sesuai la utk makan makan keluarga. ..
Besar...lapang.. kurang hingar bingar...



kat belakang akuarium ni ada tempat untuk budak main main
Glass kurus tinggi ni menyeramkan ibu bapa dengan anak yang tgh lasak

0 comments:

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??