Thursday, August 28, 2014

Please congratulate me...

Hahaha...
Poyo tak?
Minta org bagi ucapan tahniah..
Bukan takat ucapan tahniah...
Minta juga uolls yang terbaca entry hari ni...
Doakan juga koi selamat bersalin normal walaupun macam sukar juga...
Beberapa hari ni koi selesema dan batuk...
Pasal tak tahan sangat...
Koi gi klinik...
Alang alang dah sampai klinik...
Doktor pompuan...
Koi scan terus la....

Masa scan doktor tanya...
Ada berapa dalam ni?
Koi jawab sorang je...
Doktor sambung lagi...
'Eh..ye ke? I nampak dua kepala ni...jap ye...I cari lagi....haaa...tgk..jantung pun ada dua...'
Melihat dua degupan jantung dalam perut koi...
Koi rasa macam jantung koi pulak yang nak pecah...

Hiihaaa...
Terkelu kejap...
2 orang?....kembar...?
"Laki ke perempuan? Saya dah ada 3 anak lelaki?"
Godek godek godek...
"Macam berita gembira...yang sebelah kiri ni. ..her flower very clear....confirm seorang girl...yang sorang lagi..."
Godek godek godek...
Tapi takde jawapan sebab tak nampak dgn jelas...

Kembar seiras atau tak...
Susah nak check sbb perut dah besar...
Dah 32 weeks...
Semoga selamat semuanya...
Aminnn...

10 comments:

CoCo said... [Reply]

koi congrats happy for you... I pun nak sgt twin tp keturunan pun takde kekeke... BTW ini clicic siti Fatimah di tmn u ke? Kalau btul mmg favourite clinic I coz dr. siti sangat2 friendly...

mama ka0ri said... [Reply]

Tahniah!!! Kita mmg teringin sgt twin...tapi smpi skrang xde rezeki lg...dah keturunan pon xde twin..haha...eiii...bestnya...hepi2!!

Rohani Hashim said... [Reply]

Waaaa twin.besh besh. Alhamdulillah. Semoga semuanya berjalan lancar. Memang xpernah scan eh sblm ni?

Rohani Hashim said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
Nafisa81 said... [Reply]

Coco - klinik siti fatimah yang sebelah wakaf singgora tu lah...klinik terdekat dengan rumah.
mama kaori - dulu pernah bercita cita nak anak kembar...sekali jadi hampir jadi kenyataan...takut pulak...
hani - dah 2 kali scan...tapi tak nampak 2 pun...overlapped kot masa tu

Razfira said... [Reply]

Alhamdulillah dan tahniahh

seronoknya dapat twin.. rezeki dr Allah :)

Aju Mohit said... [Reply]

TAHNIAH YAN!!!!!
Happy for u, alhamdulillah tahniah ya, dapat gegurl ya, wahh lepas ni serba 2 lah yan, so mental fizikal dah kene ready kan, aku pulak yg excitednya

nita said... [Reply]

Yannn....!!!! Tahniah, Alhamdulillah..
Gembira betul dengar khabar ni...jaga diri ye.. saya doakan semuanya dipermudahkanNya..

LydSunshine said... [Reply]

hahhh... kembar... jelesnya. syukur dpt jugak flower ye. saya doakan semuanya dipermudahkan.

aishah nin said... [Reply]

Koi!!! Happy for u!

Mesti gembira kan dapat baby twins?

Anyway semoga semuanya dipermudahkan. Ameen :)

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??