Sunday, November 2, 2014

Ale ale...ale ale...

Semalam adik adik koi nak gi tengok bola kat screen besar...
So sebelum keluar rumah...posing posing dulu ....
Pakai baju kuning harusla...orang Pahang katakannn....
Lokasi paling hampir dengan rumah koi di padang permainan mpjbt berhampiran aeon taman u.
Pulang dari menonton bola...dekat pukul 1..
Tapi koi belum tido...pasal ada anak kecik kan....biasalah...
Sempat sembang dengan adik suasana di depan screen besar...
Ramai ke org pakai baju kuning..?
Tengok bola kat jb...harusla semua pakai merah biru.
Ada 4 orang je baju kuning. ..dia berdua beradik...dan ada 2 orang pakcik yg x dikenali....
Pahang menang tapi takleh nak sorak...
Dia terjerit Gollll!  masa pahang score pun dah menerima renungan makrifat dari penyokong jdt...hahaha. ..

Kesian JDT...
Masih belum ada rezeki utk menang buat kesekian kalinya...
Cuma kali ni...kalah penalti...
Dan shoot penalti yang tak masuk tu dibuat oleh Mat Yo...
Memang masakla Mat Yo dipersenda...
Yelah...dulu dia datang le JDT dengan penuh kontroversi. ..
Siap bertaki dengan persatuan bolasepak kelantan...
Alih alih sepak penalti tak masuk...
Kena troll habis la...

Gambar hiasan:
Adik perempuan (adik 2nd last) koi memang tinggal di jb...kerja kat aeon taman u...
Adik lelaki (adik bongsu) koi tu pulak...datang dengan mak untuk seminggu ni..
Saje saje datang tengok kembar dan temankan koi sebab En. Suami koi pergi mancing lagi kat laut...

1 comments:

LydSunshine said... [Reply]

Tergelak koi baca renungan makrifat tu.

Mmg la Pahang memang penalti, tpai 2 gol yg JDT score masa dlm permainan tu salah satunya pun gol penalti. So, patutnya pahang memang jaring kan 2 gol dan layak menang. Opps.. Penyokong JDT jgn maroh koi. Koi insan yg lemah.

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??