Monday, December 15, 2014

Diorang Budak Johor

Semalam ayah diorang bawak pegi tengok wayang...
Crita Big Hero 6...
Kecik kecik dah bawak gi tengok wayang...
Adoi...
Jangan lepas lepas ni...
Pantang ada iklan movie baru ajak pergi lagi...
Beria pakai sweater nya nak gi tengok wayang..tapi pakai seluar pendek..




Hari jumaat hari tu...
Ada pasar malam kat tempat kitorang...
Koi suruh la en.Suami ko bawa anak anak gi pasar malam...
Kesian...terkurung aje dalam rumah.
Balik rumah...
Masing masing dah bersarung dengan sweater Johor...
Beli baju pasar malam je kitorang ni...
Takde bajet utk sweater original...
Lagipun budak budak ni cepat membesar...
Beli original memahal...pastu dah takleh pakai...
Takkan asik nak bagi adik adik pakai barang recycle...
Adik pun nk rasa pakai baju bau kedai @ pasar juga kann...



5 comments:

LydSunshine said... [Reply]

Kat pasar malam Johor mesti takde jual sweater Tok Gajah kan?

Nafisa81 said... [Reply]

Ada lyd....lepas yang pahang menang tu...adik koi pergi la bazar karat jb cari jersey aras kuasa....jersey johor rm35,..jersey pahang rm50...
Dia kata barang panas mmg mahal...

nita said... [Reply]

hensem betullah diorang ni.. samalah ngan kitorang beli baju pasar malam.. cantik juga sweater tu, nak cari jugalah kat pasar malam nanti..

sayapun baru je bawak anak2 tengok wayang.. bw ngan baby sekali sebab si abang beria ngajok nak tgk big hero 6.. pengaruh kawan sekolah lah tu.. ^_^

junainah mohamed said... [Reply]

Salam dear, mohon sms alamat ke no di bawah untuk penghantaran hadiah giveaway diana rashid ye..017-9438392
Terima kasih :)

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Kalau dah hensem.. berbaju pasar mlm pun tetap vouge tau Nak!. Pakkal je Auntie Mirror dah lama x gi Pasar Mlm.. klu x.. nk jugak belikan abg Shashal yg cepat meninggi tu..

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??