Saturday, December 20, 2014

Kita memang nak pakai orang...tapi..

'U boleh buka U punya tudung ke?

'Kita sini ada uniform..U boleh pakai macam I tak?'

'Kita tak ambil Malay'

'Kita tak ambil orang pakai tudung'

Okeh..itu antara jawapan jawapan yang koi dapat masa mencuba untuk mencari kerja sementara tiap kali cuti semester.
Masa tu koi duduk kat rumah kakak kat USJ.
Koi try la cari kerja kat area USJ9 dgn kat Taipan...
Oleh kerana ketika itu koi agak jahil...
Maka koi turutkan aje syarat yang ditetapkan..
Bukan takde yang boleh terima orang pakai tudung...
Tapi masa tu...kat situ takde kosong...

Sajelah..throwback bila terbaca rosham Noor punya luahan hati...





Imej dari siakapkeli..tq

6 comments:

Cempaka melati said... [Reply]

Ooo ya ke!! Awak pun kena jugak. Susah la kalau cam tu. Malaysia negara Islam, tapi nak kerja tak boleh pakai tudung lak.

Miss Mirror a.k.a Sam said... [Reply]

Tetiba Kak Mirror pun teringat kejahilan silam.. ada satu lawyer firm tu pun buat syarat camtu padahal muslim. Oh my..

Tabik spring ngan Rosyam Noor.

nita said... [Reply]

Ada lagi yang macam ni kan... :(

LydSunshine said... [Reply]

Pelik tapi berlaku.

Aju Mohit said... [Reply]

dunia akhir zaman, semoga kita semua berada dibawah lindunganNya

Sham said... [Reply]

Jom kita tukor2 link bloglist jom...

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??