Friday, December 5, 2014

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.



So koi teringin untuk memiliki ini...taraaaa....




Kenapa koi nak beli ini...koi sekarang tengah mencuba untuk relaktasi anak koi...
Pam yang koi pakai tu ....mungkin tak sesuai sbb sangat menyakitkan...
Untuk stimulate semula breast milk koi ni..
Koi berharap dapat memiliki Medela Swing ni...
Lagipun ada less berbanding dengan beli kat luar...
Lagipun kat jb ni tak byk kedai jual medela...adapun..mmg payah nak bawa segerombolan askar ni ke kedai...so...beli di Lazada aje senang...cepat...pantas..murah...




Inila bukti koi perlukan pam tersebut kalau ada rezeki RM1212 turun dari langit...hehehe



4 comments:

Cik Sal said... [Reply]

akak, t.kasih sudi singgah blog picisan saya... best ka kak sopink kat lazada?.. sya tak reti... heheee

LydSunshine said... [Reply]

UIshhh... Sakitnya koi rase bila tgk tu. Koi harap aok menang la ye. Dpt beli medela. Rabok kopek aok kang.

Cik Iman said... [Reply]

ya allah berdarah, teringat time Cik Iman beli breast pump XXX berdarah gak, last-last invest kat breast pump yang berkualiti baru ekeke

kalau dah dapat swing maxi, bagi la review :) nak baca

IDAH RASHID said... [Reply]

waa...good luck sis! ^^

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??