Sunday, December 7, 2014

Tesco Mutiara Rini

Ada Tesco baru dibuka dekat Taman Mutiara Rini...
Ko belum pernah jejak mana mana cawangan Tesco setakat ni...
Hmm...macam teringin pulak...
Selalu koi pegi aeon taman universiti je...
Sebab dekat dan selesa...
Orang kata kat Tesco barang barang murah...
Itu yang rasa nak menerai shopping Tesco pula...
Lagipun dekat mat dengan rumoh koi..




3 comments:

hainom OKje said... [Reply]

OKje selalu jer gi Tesco ni.... Murah ke tidak jarang compare, biasalah ada yg murah ada yg mahal kot.... Tapi gi Tesco sebab semuanya ada, barang basah ngan kering, senang sikit sekali jalan...

LydSunshine said... [Reply]

Koi boikot tesco. Lagipun sebab tesco jauh dari umah koi. Sbb tu koi boleh boikot dgn mudah. Ehehe.

QasehnyaRania said... [Reply]

dh kurang pergi tesco skrg ni.harha blh tahan juga.murah lagi di giant atau care four

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??