Friday, April 17, 2015

my suparman


Masa cuti sekolah seminggu bulan 3 hari tu..
Koi ada masukkan anak bujang koi 3 orang ke costume contest kat jusco taman u..
Abang baju spiderman...
Mok baju ultraman...
Aril baju superman...
Saja suka suka...
Tengok diorang pun enjoy je...
Masuk free takde yuran apa apa...
So..takde rugi apa pun...
Rugi beli baju...pun tidak sebab semua baju tu...
La ni jadi baju tido yang digemari...

Keputusannya Aril dapat tempat ke 3...
Abang abangnya tak dapat nombor...
Tapi semua peserta dapat adiah saguhati...
Dan mama sangat sukakannya...
Sebab mama dapat tipuware baru 3 biji...mug 3 biji...tumbler 3 biji....
Yang lain semua jajan jajan...
Aril tempat ke 3 dapat hamper levih sikit la...
Ada kereta hot wheels dan pelampung Ben 10..(dah selamat bocor)

Sebenarnya...koi ada order kat lelong...costume lanun...
Tapi..poslaju kat jb ni layak digelar poslembab...
Tak sampai sampai kostume lanun tu sampai la contest berakhir...barula sampai...hangin betul...
Apa nak buat...nasib ada baju back up...
Kalau koi pos ke pahang...takyah poslaju...pos domestic...3 hari dah sampai...
Tapi kalau kat jb...poslaju paling cepat 3 hari....dan kadang tu 10 hari baru sampai..tu pun dah bertaki dulu...
Sampai ada kawan buat speku...
Agak org FAM ni part time poslaju ke...?
Hahaha....

1 comments:

Yumida Huda said... [Reply]

kat sini pun sama kak. pos laju agak lambat sampai. mungkin dri segi keselamatan brg2 tu samapi terjamin. kalau pos biasa, klo kita order brg mahal, rs risau jugak. klo order brg biasa je better pakai pos biasa.

tahniah. beznye dpt tmpt ke-3. mesti dia sronok. siap ada kostum lg. mmg menarik.

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??