Monday, April 13, 2015

New haircut story

Hari Sabtu lepas...
Koi cakap ke En. Suami...koi nak potong rambut...
Panas sungguh sekarang ni...
Tak terjaga koi rambut koi yang tebal dan panjang ni ...
En. Suami pun bawa koi ke salun rambut muslimah...
Waaah....selalu dulu main belasah je...
Kebanyakan kedai potong rambut kat sekitar kawasan ni ada bilik khas untuk potong rambut muslimah walaupun salun ca ya nun alif..
Tapi...lebih afdal kalau dipotong oleh muslimah juga kann...
Salun ni oklah...nampak eksklusip la jugak...
Masa koi datang ada sorang je pelanggannya...
So takyah tunggu lama la kan...
Oh ye...kaum adam takleh masuk ye...
Sila beredar...
So En. Suami pun beredar ke kedai potong rambut lelaki untuk dia....

Untuk 1st time visit ada diskaun 20%...
Kat sini belum ada gst lagi...
Pastu dia tanya nak join member tak...setahun 10 hinggit...
Tiap kali dtg dpt less 10%...
Every 4th visit dapat free haircut...(within 6 mths)
Ohhh...my...mak suka free...
So...koi join member....

Balik rumah...
Tengok cermin...hmm...bila dah potong rambut pendek...
Haa...engkau...ceracak uban weihhh...
Hahaha....mak dah tua nakkkk...

2 comments:

anajingga said... [Reply]

baguskan kita dahulukan kedai2 orang kita dan lebih afdal lagi bab2 aurat ni,kan azian.

LydSunshine said... [Reply]

Koi pon sama Yan. Bersepah uban. Opps aurat tak ni cerita kat sini. Hehe. Bagus salon tu ye. kat sini koi terpaksa potong rambut kat spa. Sbb terjamin sikit kemuslimahan dia. Tp cas mmg setahun sekali je la boleh gi.

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

babab.net

apesal traffic??