Wednesday, May 6, 2015

Oh...my blog!

Terasa macam nak spring cleaning blog...
Nak renovate kasi cun...
Dan macam macam lagi...
Tapi boleh ke buat pakai tab??

Lappy dah rosak...nak beli baru macam tak berbaloi..
Suami belikan tab...tapi tiap kali pegang tab...
Berebut pula dengan anak anak...
Eh...upah orang make up blog...mahal tak?

Koi nak tema warna pink...
All pink...dusty pink,electric pink, shocking pink..pink panther...
Pastu nak update bloglist...
Pastu nak buang blog yg koi folo bebanyak ni...
Banyak yang dah tak berupdate makan tahun...

Pastu berhasrat nak update setiap hari...
Entry penuh segar setiap hari...hihihi...
Poyo sungguh koi...hihuhihi

Nak cuci blog pakai sabun hijau ni...
Supaya lebih segar...
Lebih wangi...
Lebih licin...
Lebih sihat...



4 comments:

Razfira said... [Reply]

kalau saya suka wanra putih je.. kemas.. hehehhe.. selamat mencantikkan blog!

Hanafi Abdullah said... [Reply]

ada blog ada segalanya..

saya sanggup berkorban untuk blog dan tak hairan ingin menulis sepenuh hati..

Suria Lekatlekit said... [Reply]

ramai jer yang buat service design blog cuma tak sure harga.. wah memang minat pink ekk.. kalau saya lebih suka simple & background putih je

Normah Kumin said... [Reply]

Assalamualaikum,

muh, bio keh tolong,
keh boleh je..

Sale! Sale! Sale!

Dapatkan pelbagai barangan di Seri Sekijang Blogshop...
Legging kanak-kanak, Cawan Giacomo, Handmade Chocolate, Homelife, kitchen wallpaper, cartoon cutlery, kitchen tools, Gift Box, Serving tray, Fridge magnet preloved item

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

I will follow youuu....

busuk.org

apesal traffic??