Monday, May 20, 2019

SEGMEN I FOLLOW YOU, YOU FOLLOW ME BY MYA ROSLI

Sebab ramai kawan kawan blogger dulu dah tak aktif,
So Mama Yan kena restart balik la...
Dan Mama Yan pun baru nak aktif semula...
Kena la join macam macam GA, contest, dan segmen..

Semoga segmen ni dapat menambah rakan rakan dunia maya ni...Aminn






IMPORTANT!!

Setiap peserta mesti follow peserta lain yang terlibat.

Syarat-syarat:

  1. Follow blog ini.
  2. Add Facebook Mardhiyyah Rosli dan Like FB Page Lovely Sunshine.
  3. Subscribe Channel Youtube Mardhiyyah Rosli
  4. Follow Instagram Mardhiyyah Rosli (jika ada Instagram)
  5. Buat entri bertajuk 'Segmen I Follow You, You Follow Me by Mya Rosli'.
  6. Copy banner di atas dan backlink ke entri ini.
  7. Tinggalkan URL entri anda di ruang komen di bawah.
Setiap penyertaan akan dimasukkan ke dalam bloglist di Lovely Sunshine selama 3 bulan. 

Jom kita sama-sama meriahkan segmen ini dengan mengajak rakan-rakan anda.

Itu sahaja untuk hari ini. Selamat berkenalan.

4 comments:

Sunah Sakura said...

sama la...kita pun join jugak ni..nak kenal blogger2 baru lak

Mardhiyyah Rosli said...

Terima kasih join segmen ini. Senarai peserta saya dah update ya.
:)

Dilah said...

Assalamualaikum.. Saya datang bw sini dari segmen yg sama.. jemput singgah blog saya ye.. saya dah follow sis ya.. thanks..
http://www.ceriteraibu.com/2019/05/segmen-i-follow-you-you-follow-me-by.html

ismimaizura said...

Salam Ramadhan..jemput singgah blog :)
Selamat berpuasa

Klik! Klik!

Post Terhangat