Monday, August 19, 2019

Berkatilah Rezeki kami Ya Allah

bukan takat untuk pegawai awam,
pegawai dan kerani swasta pun sesuai

Amanah dalam tugasan menjamin keberkatan / kecukupan gaji serta ketenangan hidup, diri dan keluarga.

Asyik sakit...asyik demam...asyik banyak masalah...
Kaji semula dan audit diri kita sendiri...



7 comments:

Warisan Petani said...

Macam mana kalau memblog n blogwalking kat pejabat
Salah ke

Sheila Arshad said...

alamak..terasa kita. tengah update blog pakai internet office ni. :)

AzianKhalil said...

hahahadoi...Kalau bos izinkan lainlah. Tapi kalau penjawat awam,..nak kena izin para pembayar cukai..hihihi

Ujie Othman said...

peringatan yg baik.
bkn tak tahu, tapi terlalai.

Suria Amanda said...

SA akan update time lunch je dan buat scheduled post..then of course guna data hp sendiri sebab update guna hp

Sunah Sakura said...

yee...jadi student pun sama...kene beringat2 duit biasiswa pinjaman etc tu sebenarnya duit rakyat...

adianiez AIDA said...

tq for reminding me.
aida sedar, kekadang ada juga gitu.
sebab tu lah, menjadi amalan aida utk tidak claim pe pun.
satu transaksi normally claim rm 50-100.
tak byk la. sebab kami kebanyakan nyer dah ada kemudahan.
so yg skit tu, aida tak claim. anggap pay back kalau ada yg terguna.

Klik! Klik!

Post Terhangat