Thursday, August 1, 2019

Blogger Challenge Mama Yan dah Settle..

tadaaaaa...
hari ni dah 1 Ogos 2019..
Alahaii..kejap pulak rasanya masa ni berlalu.
Last month Mama Yan berjaya publish entry sebanyak 55...
Waaa...
Rasa macam kejayaan besar...
Walaupun pengunjung tak berapa nakn ramai..
hahaha
Ni nak kena belajar teknik SEO ni...



Yes..! Yess...! Mama saya berjaya kata adik Mijan

Kat bawah ni link untuk setiap task dalam blogger challenge..
Mama Yan berjaya menghabiskannya..
walaupun kebanyakan jawapan adalah mengarut,
Janji ada entry nak update tiap hari..

kih kih kih...


















Yang belum join...
Jom meriahkan Blogger Challenge yang diideakan oleh
Blog Baju Warna Coklat ⇩

11 comments:

Dilah said...

wahhh.. banyak tu mama yan.. dilah ni sebulan 10-15 entry je mampu buat.. haha

Sheila Arshad said...

tahniah..

rasa macam nak buat gak challenge ni tp malasnya melampau-lampau pulak haihh.

Syadiya Khairul said...

saya baru challenge ke-2 huhu btw saya follow sini yang ke #252 :D mind followback jika free ya :D

https://sayesyadiya.blogspot.com

Sayidah Napisah said...

wahh daebakkk mama yan siap dah semua! saya tak buat lagi. not sure nak buat ke takk. hehehe

Nurulatika Yunus said...

Tahniah ~

Mrs. A said...

Wow! tahniah mama Yan.
Mrs. A dari ritu macam nak join tapi tak join-join lagi

Mrs. A said...

Wow! tahniah mama Yan.
Mrs. A dari aritu macam nak join tapi tak join-join lagi

Warisan Petani said...

Tahniah.
Banyaknya entri sebulan, sampai 55.

Farhana Jafri said...

perggghh power la akak! Saya tak settle lagi. Kemain selang berhari

Sunah Sakura said...

perghhh kalau rajin, itu la hasilnya kannnnnnn...walopun rasa macam mengarut aje..hahahaha

Sha Mohamed said...

wah.. banyak tu mama yan..
congrats.. congrats.. keep on writing ye mama yan..

Klik! Klik!

Post Terhangat