I will follow youuu....

Thursday, March 19, 2020

saya-mahu-produk-creative-united-psan

Lama dah tak kena tag join contest dan GA ni...
Jadi memang dah lama gila tak join mana mana contest dan GA..
Ada join segment je tahun lepas kot..
Ni Contest pertama tahun 2020

Syarat syarat penyertaan adalah: 

1. Follow blog throughmyglasseskacamata.blogspot.com - Done

2. Kongsi link https://www.creativeunited.my/u/psan di mana mana media sosial. - Done buktinya di bawah ni ye


3. Paste banner kat bawah ni dengan backlink semula ke entry contest.

lepastu...jom kita jalan jalan cuci mata kat page Creative United PSan dan pilih...pilih...pilih...

Mama Yan pilih produk ni...


Ini adalah sebuah Pencil Case
Mama Yan rasa bekas pensel ni syomelllll syangat syangat...
Cantik sangat...
Unik sangat..
Kalau la dapat ni sebagai hadiah...
rasa bertuah betul..
Tapi rasa macam nak beli sendiri je...
Sebab nampak memang cantik 
Dah terbayang nak letak tisu poket, bedak kompak, lipstik, pen sebatang,duit rm50...
Hahaha...

ada banyak gila tote bag yang cantik cantik dalam dunia ni rupanya...
Ok..ko tunggu jap eh..
reda je si corona coroni ni..
Mama Yan nak order...
Tshirt pun ada...
Puch bag pun ada...

Jomla join contest ni

nak tag siapa ye...


Ok...dapat pun 1 entry di hari kedua RMO ni...

10 comments:

Sunah Sakura said...

cantiknyaaaa pouch tu kak!

alamak terkena tag hahahah

Fuzy Hamid said...

good luck Yan....

Warisan Petani said...

Mudah2an ada rejekinya nanti

plain83 said...

Thanks sudi join! Tapi MamaYan dah tersalah pilih produk dari artist lain tu sebenarnya huhuhu... saya (PSan) cuma nak bagi hadiah dari koleksi produk Creative United yang ada artworks saya saja. Mohon MamaYan buat pilihan yang baru dari koleksi barang2 dari PSan saja please... huhuu (^^;)

Untuk pouchbags, saya ada 3 designs saja. MamaYan boleh pilih pouchbags PSan dari 3 links kat bawah ni:

https://www.creativeunited.my/p/peak-of-spring-pouch-bag
https://www.creativeunited.my/p/when-fall-comes-pouch-bag
https://www.creativeunited.my/p/powder-blue-tang-s-romance-blue-bg-pouch-bag

ray said...

that pouch is cute !

plain83 said...

Orait cun~ o( ̄▽ ̄)d

mamapp said...

Cantik la beg tu

budoxe said...

good luck dari segmen yang sama

Nor Ain Rusli said...

Follower ke 266 :)

Singgah dari GA yang sama

https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/03/contest-saya-mahu-produk-creative.html

Sha Mohamed said...

Semoga berjaya mama yan.. tq tag Sha..

Klik! Klik!

Anugerah Entry Popular