I will follow youuu....

Monday, May 25, 2020

Segmen Exchange Bloglist PKPB 2020 by Blog Adianiez



syarat-syarat :
  1. follow Blog Adianiez.
  2. masukkan " https://www.adianiez.com/ " ke dlm bloglist utama blog anda.
  3. copy & paste banner di atas (link kan ke entri ini) ke dlm satu entry bertajuk " Segmen Exchange Bloglist PKPB 2020 by Blog Adianiez ". publish!
  4. sila copy & paste link entry penyertaan anda di kotak komen sini.

sudi-sudikanlah ye join segmen saya.
if mendapat sambutan hangat, lenkali saya buat lagi dgn hadiah bentuk yg lain 😍.


tarikh segmen👉 13 Mei hingga 31 Mei 😌.

sempat lagi ni siapa siapa nak join...ada lagi 5-6 hari lagi ni...
Mama Yan pun tak berapa nak ada entry ni...
join segmen pun jadi lahh...hahaha

6 comments:

Warisan Petani said...

Selamat bersegmen

Silah Hassy said...

Moga ada rezeki terpilih 😊😊

ShirVen said...

selamat bersegmen sis yan 😀

Sha Mohamed said...

Tinggal jejak di sini..

adianiez AIDA said...

tq Yan sebab join.
sgt aida hargainya.
done masukkan link dlm bloglist aida :)

Tiara Sapphire said...

singgah dari segmen yg sama. good luck :) ♕Tiara Sapphire♕

Klik! Klik!

Anugerah Entry Popular