Hadiah dari blogger Marvelous Misya

 Sebenarnya hadiah ni sempena September giveaway byBlog Misya. Dah sampai lama dah... awal bulan November hari tu dah sampai. Baru ni la ada kesempatan untuk up entrynya. 

Mama Yan dapat hadiah anak tudung Qainisa. Terima kasih banyak banyak tau Misya... cantik terletak bila dipakai.  Rambut pun terkeluar dan huru hara... kemas je kat dalam anak tudung tu.



Nampak... bulat terletak je...
Tangan tu terpaksa tekan pipi sikit...
Sebab nak cover leher dan pipi kembong.

6 Comments

  1. Memang menutup rambut. Cantik terletak, ingat pakai tudung rupanya anak tudung.

    ReplyDelete
  2. Cantik.
    Tahniah murah rezeki penerima dan pemberi.

    ReplyDelete
  3. Dia tutup dagu ke..akak ada satu anak tudung yang tutup dagu gini tapi pakai rasa nak tercekik. selalu nak muntah bila pakai sebab rasa tercekik. dah lama terbiar dlam almari je..hahah

    ReplyDelete
  4. suka juga jenis inner macam ni..
    cover neck terus. rezeki =)

    ReplyDelete
  5. Inner cover dagu dan telinga ye ni? Okay gak inner style camni, takdelah inner bergerak ke belakang telinga tu bila pakai.

    Alhamdulillah. tahniah kak menang dapat hadiah

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)