'thes's Love Giveaway




Jom join THES'S LOVE GIVEAWAY

Senang aje nak join..

Mula-mula Follow itsthesuraya, 

Lepas tu, buat satu entri dengan tajuk yang sama seperti di atas,

Dalam entri nanti, jangan lupa letak banner dan backlink ke blog itsthesuraya

Akhir sekali, tinggalkan url entri ni ke entry giveaway.

Senang je kan...

Ni kali pertama Mama Yan berkunjung ke blog Suraya ni...

Inilah bagusnya join Giveaway dan segmen ni...

Dapat kawan kawan baru...

Mama Yan suka la background blog Suraya ni..

Putih dan pink ..

Orang teknikal macam Mama Yan memang suka benda yang putih je...

no blink blink...

takde semak semak...

Takde benda benda yang memberatkan blog.

Selamat berjaya semua peserta...


 

8 Comments

  1. hi mama yan! thank you for joining, good luck!

    p/s: samalahhh su pun suka basic color jee utk background blog.

    ReplyDelete
  2. singgah dan follow dari segmen yang sama

    all the best!

    ReplyDelete
  3. good luck and selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki KakYan menang. Aaminn

    ReplyDelete
  5. hi mama yan! I've update the 'Lovers Bloglist' and as for the winner, I'll try to announce it as soon as possible. Have a nice day~ =D

    p/s: kalau your blog takde dalam bloglist inform su eh!

    ReplyDelete
  6. hi mama yan! the winners had been announced! can check through the following link

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2021/03/winners-of-thess-love-giveaway.html

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)