Mellow Crunch Giveaway by Atiqah Najihah

mellow crunch

Klik je banner di atas untuk join Giveaway ni...

tengah nak blogwalking,
nampak GA by Atiqah Najihah ni..
Join la terus..
sebab hari ni belum ada entry...
MY sibuk sikit hari ni...
Pagi tadi gi klinik dulu..
Ambik darah untuk test gula dan buah pinggang...
balik rumah masak pulak...
Anak anak nak makan nasik lemak...

Lepas tu si Mijan pulak..
Asyik merajuk je...
Nak berkepit dengan mama aje pulak...
Layannn....
Dah makan nasi lemak,
Mata pulak dah tak boleh nak celik...

Nasib baiklah suami ajak teman pergi bank..
Tapi MY tak turun, teman dalam kereta je,
Nak bank in cheque payment yang dah 3 tahun tertangguh pembayarannya...
Entah macam mana la diorang buat kerja kan...
Relax je tangguh payment orang sampai 3 tahun.
Alhamdulillah...akhirnya dapat juga...
Ada macam sikit trauma la nak buat kerja diorang...
Tapi pemain industri berskala kecil macam kami ni...
Memang selalu jadi lauk kepada jerung jerung kesayangan ehem ehemmmm...
eh..entry giveaway kan...
dah apekehal nya buat sesi curhat pulak ni ???

 

13 Comments

  1. Semoga berjaya. Link kt gambar tu ke blog org lain hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Anda pemenang Giveaway Raya 2021 - Duit Raya by Bola Katok.

    https://bolakatok.blogspot.com/2021/06/tahniah-senarai-pemenang-giveaway-raya.html

    ReplyDelete
  3. Bergive away sambil bercurhat ye Yan 😆. Simptom2 nak menang dah tu.

    ReplyDelete
  4. semoga ada rezeki..uish payment 3 tahun yg tertangguh..lama tu..

    ReplyDelete
  5. Good Luck kak Yan! saya doakan kak yan menang fuh!

    ReplyDelete
  6. goodluck kak.. sy ada join gak GA ni :)

    ReplyDelete
  7. Sekali kakyan dah meluahkan apa terpendam, jadi panjang terus. hihi..semoga ada rezeki kakyan menang GA Atiqah nanti.

    ReplyDelete
  8. Semoga murah rezeki.
    Jemput join segmen ini pula ya :)
    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2021/06/segmen-blogwalking-dan-pencarian.html

    ReplyDelete

terima kasih, sila komen lagi :-)