Bloglist.

Tengah godek2 layout blog, ter 'remove' bloglist. Rupanya, skarang kena klik dropdown satu persatu. Berpinau mata... siapa yg takde dalam list, nanti bagitau kat komen eh. MY masukkan semula.

12 Comments

  1. Bila dah berupdate, jadi lain kan kak yan, memang pening sikit setting baru blog ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia jadi lain sikit ni kat bloglist..recent snippet tak keluar. adeh pening

      Delete
  2. agak pening juga dengan layout blog yg baru ni

    ReplyDelete
  3. Blogger banyak update dah sekarang.

    ReplyDelete
  4. Sekarang kena buat manually.. Jenuh juga nak edit balik..

    ReplyDelete
  5. pernah ter remove bloglist. jenuh masukkan balik. Blogspot sekarang kejap kejap update baru. Belum sempat hadam yang lama dan keluar yang baru. Adeh.
    Ada blog saya disitu. Terima kasih KakYan.

    ReplyDelete
  6. Saya pun ada. Hehe terima kasih. Bloglist saya pada reading list. Di situ saya tahu siapa yang tulis pos baru. Saya jarang buka pada blog sendiri. Tengok pada dashboard (papan pemuka) blogger.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya pun sebenarnya tengok pada reading list pada dashboard... Bloglist ni penghargaan kepada rakan blogger...

      Delete
  7. Dah lama x godek layout blog jadi x pasti la apa yg dh ubah...

    ReplyDelete
  8. banyak benda baru kdg x sedar kita terdelete

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)