Giveaway Road To 3M Mamapp


  1. Terbuka lepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan pos. - MY menetap di Malaysia
  2. Buat blog post bertajuk "Giveaway Road To 3M Mamapp". Tepek banner di atas beserta link ke post ini. - Done tepek banner dan backlink 
  3. Wajib Follow blog mama: http://www.mamapipie.com - Dah lama follow
  4. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang - Dah lama letak 
  5. Jemput Follow Media Social Mama  || Instagram | Youtube |  Twitter |  FB Page| | - Twitter je tak folo sbb tak active kat twitter
  6. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini. - oraittt


Hari ni terasa nak bagi sokongan kat mamapipie... so MY join giveaway road to 3million Mama pie...

tahniah...semoga cepat cepat sampai ke 3 juta tu...
 

10 Comments

  1. Waa bolehla join. Lama dah dah join GA ni.

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen kak Yan. Semoga mamapp cepat sampai 3M dan ada rezeki KakYan juga terpilih.

    ReplyDelete
  3. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete
  4. jalan2 dari giveaway yang sama
    https://www.mialiana.com/2021/07/giveaway-road-to-3m-mamapp.html

    ReplyDelete

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)