GIVEAWAY BY SHIDA RADZUAN


MY join giveaway blogger Shida Radzuan. Dah lama tak join GA mahupun segmen. Acah acah busy nau.

Blog Shida ni.. MY suka sebab simple je.. warna latar putih, tulisan hitam, Highlight biru macam warna kertas blueprint drawing. Memang sesuai dengan jiwa engineer MY. Tak sakit mata dan tak pening dengan warna warni.

Lagi satu MY suka sebab ada nampak nama blog MY kat bloglist Shida...hehehe...


  1. Buat satu post entri bertajuk : Giveaway by Shida Radzuan DONE
  2. Follow Socmed shida : Blog + Facebook + Instagram + Twitter DONE 
  3. Letak banner giveaway dan backlink kan ke entri giveaway DONE
  4. Cerita sikit dalam entri : Apa yang korang suka tentang blog shida DONE
  5. Selesai semua, publish dan submit link entri ke ruangan komen entri Will be done

Jom ramai ramai kita meriahkan segmen giveaway shida ni... Nak join, klik je banner tu... nnt link ke blog shida punya GA entry ok... daahhh...

 

16 Comments

Terima kasih, jap lagi MY approve ya :-)