Friday, July 30, 2010

meja kerja seorang perokok tegar.


korang pernah hidup bersama perokok tegar,tak kiralah berkawan ker..kawen ker..kerja ker...ha..ni aku nak tunjuk sikit contoh meja kerja perokok tegar kat tempat kerja aku ni...dahla duduk sebelah meja aku...bilik pulak jenis yg terkedap..ade sebijik pintu jer..takde tingkap.

nampak macam takde apa yg pelik dengan meja kat gambar atas ni...moh kite tgk bawah sikit lagi...



lemas betul akulah,tgklah ni...dia punye puntung rokok..kalau boleh jual dah kaya dah aku...

bekas abu rokok je ade 3..


tak cukup bekas abu rokok kalendar pun jadik mangsa...

penuh lak tu tiap tiap bekasnya....huhhh






Friday, July 9, 2010

hari konkrit..

hari ni aku hangin betul lah...semalam plant Compact dah janji nak supply pagi2..alih alih ari ni dia kata org dia takde laa..lori takde la...driver tido lg la...menyirappppp..kalau tak nak supply cakap taknak supply...kite boleh cari plant yg sudi supply...
. dah tu..aku gak yg kena marah dgn PM..dengan purchasing..pdhal bukan salah aku pun..kononnya aku ni tak pandai deal konkrit..yelah tu...bab2 yg bermasalah semua tolak kat aku. mmg la nampak aku tak reti settle.
aku betul2 dah give up la dgn projek ni...sbb aku dah naik bosan dibebani dgn kerja2 yg bukan kerja aku dan kerja2 yg memaksa maksa aku...kejap2 call..tanya progress. kalu aku buat satu kerja je boleh la aku nak hadap cerita progress tu sepenuh masa..ni tak..safety pon suruh aku jaga...huhu..penatla..
.

Klik! Klik!

Post Terhangat